A független parlamenti képviselő teljes mellszélességgel kiáll Baranyi Krisztina mellett, akit Magyar Péter álellenzékinek nevezett, mert nem mellette áll a volt házaspár vitájában.

Hadházy Ákos szerint Magyar Péter sokat tudhat arról, hogy mivel jár politikus férjének lenni.

„Ha a végén majd egyetlen egy elvhű ember marad a korrupt Fidesz uralmon kívül, akkor az Baranyi Krisztina lesz!”

– kezdi hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzését Hadházy Ákos, aki nem tudta szó nélkül hagyni, hogy néhány nappal ezelőtt Magyar Péter „álellenzékinek” titulálta Ferencváros polgármesterét.

Hadházy Ákos keményen helyretette Varga Judit exét – „Az ne szóljon be másnak a NER-ről, aki pont akkor lett vezérigazgató, amikor a feleségéből minisztert csináltak”

Hadházy Ákos keményen kiállt Baranyi Krisztina mellett    Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Ugyanis Baranyi Krisztina „kiállt” Varga Judit mellett, azzal, hogy azt nyilatkozta: „Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG cikk megjelenése előtt tett közzé. És azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott a polgármester.

Baranyi szavaira rövid időn belül reagált Magyar Péter is, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét, megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt.

„Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt... és a vagyonminiszter egyik jobbkeze”

– olvasható a bejegyzésben.

A válasz ezúttal sem késett sokat, ám nem Baranyi, hanem Hadházy Ákostól. „Magyar Péter sokat tudhat arról, hogy mivel jár politikus férjének lenni, hiszen pont akkor lett vezérigazgató, amikor a feleségéből minisztert csináltak” – írja Hadházy, majd kifejti:

Magyarral szemben Baranyi Krisztina férje mindig is közszolga volt, minisztériumi hivatalnok, köztisztviselői fizetéssel.

A közszolgálati hivatali karrierje nem tarthatott sokkal tovább annál, minthogy Baranyi meggyőző fölénnyel leváltotta Ferencváros fideszes vezetését. „Ezért érintett mélyen, hogy Magyar Péter »egybrancsozza« az egyik legtisztességesebb ellenzéki harcostársamat. Egy olyan politikust, aki nem sunyít, hanem megszólal, ha szükségét látja” – fogalmazott Hadházy Ákos.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Pusztai: @Pusztai: Már megbocsáss, de ez méltatlan Hadházy Ákossal szemben- amit mondasz. Hadházy Ákos 2012 óta harcos ellenfele a fideSS-nek, annak a fideSS-nek, amelynek három hónappal ezelőtt még vastag haszonélvezője volt MP.több mint tiz éven keresztül...Brüsszelben, mint fideSS diplomata, és ithhon is. Mi lófaxt tett eddig MP, mert amit eddig igért- az még csak meg sem karcolta a fideSS-t, a tegnapi beszédet meg orbán is elmondhatta volna- és inkább volt dk ellenes, mint NER ellenes. Mind eközben Hadházy meg kapott hideget és meleget az elmult 12 év alatt- miközben segitett, hogy mindenkivel tudassa a NER gazemberségeit. Szóval, méltatlan-és nem jellemes mostan amit szóltál.
Az, hogy MP leállaellenzékizezte Baranyi Krisztát, mert az a véleménye VJ-ről- a nőről, mint magánemberről , hogy elszenvedte azokat a bántalmazásokat- nem ok arra, hogy MP igy szóljon vissza. Ő a nagy "ellenzéki"- aki ezek szerint nem túri, hogy ellent mondjanak neki, és nem lehet kritikával illetni...már szerintetek sem.

Én maximálisan kiállkok Hadházy ákos, Baranyi Kriszta és mindazon ellenzékiek mellett, akik végig csinálták az elmult 14 évet, tisztességgel- a hatalom által állandóan vegzálva, megalázva, és ellehetetlenitve- amig mások élték a NERences aranyifjak életét.
Na, most köpködhet az úr, ha akar...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Levendula: és most mindketten az erkölcs lovagjainak képzelik magukat :)
KisTehen
@Levendula: most épp azt vitatják meg, hogy melyikük a nagyobb :)
kereső
@Maccska: Ne hülyitsél má meg! Egy magyar, nem lehet magyar- ha ismeri a világtörténelmet, hát még ha igyekszik tanulni is belőle? Azért mert magyarnak születtem/születtünk nem érdem!! , csak egy állapot- ugyanúgy mint a kor. Ha, teszed tiszességesen a dolgodat- na akkor lehetsz "büszke magyar", de ha csak egy tróger vagy- akkor meg hiába születtél magyarnak, csak egy tróger vagy, egy hitvány senkiházi.
Pusztai
@kereső: Szokom olvasni, sőt néha Bartussal is klavizni, de a NUS most nagyon erősen MP ellenes, nálam egyetelen dolog az első A FIDESZ LEVÁLTÁSA, ELSZÁMOLTATÁSA.
Ez mindent megelőz, szarok rá ha MP dönti be, sajnos a félelme meg az 3x volt az ellenék, hatalmon mindnnyiszor ismertek volta sok évet megérő bűntettek, és basztak elszámoltatni, megbüntetni a geczit és a mai napig is csak szőrmentén kezelik Ocsmány Vigyort.
Az, hogy a fidesz 90%-ban mindent kommunikációjával ér el, azt képtelenek felfogni, siránkoznak de a média, az nems zámít az ellenzék maga baszta el a médiái zömét, a közmédia és KESMA más tészta.
Tragédia ami folyik. tegnap benéztem a paralmenti közvetítésbe, nem bírtam tovább 1 percnél, ahogy a geczi és Soltész válaszolt majd a viszont válaszban az ellenzékben megborotválta a fingot az felháborít hogy ilyen kretének vannak benn, - na kb ketten, Szabó T és - ok.

Nézd meg a két kiugrott fideszest ketten 100x hatékonyabban jobban ütik a fideszt - főleg MZP?- mint az egész ellenzéknekc súfolt szarhegy!

A választó 90%-ban a médiákból kapott infók alapján x-el és ebben targikus az ellenzék.
Pusztai
Olvasd el, nézd meg!
nepszava.hu/3231293_orosz-metrokocsik-bkv-metrowagonmash-tenderkiiras
.
Metrowagonmash orosz metrógyártó képviselőivel az előző városvezetés és a BKV
A klíma nélküli, silány minőségű orosz metrókocsik beszerzése már azelőtt eldőlhetett, hogy a tendert kiírták. A városvezetés és a BKV egy feljegyzés szerint előre egyeztethetett a Metrowagonmash képviselőivel.

És ehhez 5 év kellett?
Mijafaszt csinált Karácsony: Kitüntette és dupla jutalommal engedte el Tarlóst.

Megjegyzem ugyanez volt Zuglóban: választás előtt hónapokig sűrűn a médiában, elszámoltatják Papcsákéket ha nyernek.
Nyertek Karácsony eltünt és sehol semmi, Papcsák azóta is havi 3 milla közpénzt nyúl le MNB FÜBtagként,
Karácsony végzettsége szerint kommunikációt is tanult. Hülye hozzá.
Most ez a kritika nem azt jelenti nem rá x-elek, az első aki a fidesz ellen van.
Sajnos nagyon gyenge 20 éve felszínen lévő POLELIT, ostobák, felkészületlenek, képtelenek hatékonyan tisztán beszélni artkikulálni, röfögne, ugye-znek, dadognak ... stb.
Brrrrrrrrrrrrr!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.