Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke sem hagyta szó nélkül a szombati megmozdulást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A Demokratikus Koalíció elnöke arra figyelmeztetett, hogy vannak választók, akik egy percre se alkudtak meg Orbán kormányzásával, mindig elutasították a Fidesz korlátlan uralmi törekvéseit, akik egyetlen percig se szolgálták Orbán rendszerét, soha nem szavaztak a Fideszre és akik az Orbánnal szembenálló ellenzék teljeskörű együttműködését és nem megosztását, pláne nem leváltását sürgetik."

Feri ne hazudj! Te voltál az MSZP elnöke amikor pl. az autópálya felülszámlázásoknál a maffiával közösen loptátok el a közpénzt.
Az ellenzék teljeskörű együttműködése a te gondolataid szerint azt jelenti, hogy már a 2026-os választásokra is összeálltatok a korábban általatok is a maffiával való együttműködés miatt bírált MSZP-vel és a Párbeszéddel, akinek az ikonikus alakja (Karácsony) például a maffiózókat tüntetett ki?
Ez így csak egy nagy szar, nem kell a púder!
Bástya Béla Elvtárs
@Béla333: Feri 2004-óta ellensége a baloldalnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.