A moderátorra is van ötlete.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
viccesvigságok
a megjelenésre ne számitson. Tévésorozatokat sem néz csak a saját feje után megy majd egyszet ugy jár mint a versbeli beli " zug az éji bogár nekimegy a falnak s azután elhallgat. "
KisTehen
@viccesvigságok: ha nem lesz vita, akkor meglátogathatná zelenszkijt
Béla333
"Magyar Péter vitázni akar, Gyurcsány Ferenc máris lepattintotta"
index.hu/belfold/2024/04/07/magyar-peter-orban-viktor-gyurcsany-ferenc-vita-dk-fidesz/

A Ferinek nem érdeke a tisztánlátás...
kereső
@Béla333: A Demokratikus Koalíció gyorsan reagált a felkérésre. Lapunkhoz eljuttatott közleményükben azt írták, európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk, a vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges.

Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre. Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere

– jelentették ki. „Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is” – szögezték le.
kereső
@Béla333: Elfogadja-e MP helyettes vitázónak Dobrev Klárát?
viccesvigságok
hiába a 9 élet ha gondolkodni sem sikerül.megy a guruló dollározás érdekes módon senki nem bizonyitott max vagdalózott mert ezt kell ttudatosítani ? kabaré meg aki véleményt formál az másodpercek alatt lejáratandó akkor hová lett a szólás szabadsága? a megvették sulyra hát a disznót szokták sulyra, aki meg emberre használja az kulturbarbár..az hogy hányan voltak tüntetésen saját meglátásom a TV ből 1956 óta sem voltak ennyien. Gondolatébresztő Max Nagy Imre temetésén. A szobrát mégis valahogy odább távolították.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.