Simonka György, korábbi fideszes politikus, egy Facebook-posztban jelentette be, hogy részt vesz a június 9-i helyi választásokon, és Pusztaottlakán az Újítsuk Meg Pusztaottlakát Mozgalom képviseletében polgármesternek jelölteti magát.

A közleményük alapján nem kívánják bírálni a jelenlegi polgármester, Árgyelán Erika tevékenységét, viszont úgy vélik, hogy a kis lélekszámú faluban az élet minősége csökkent, a település képe több helyen rendezetlen, és a támogatások ellenére is iránytalanul halad a falu.

Na, ehhez pofa kell – a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt bíróság előtt álló Simonka újra polgármester akar lenni Gyuszi néven

Fotó: Simonka György / Favebook

A jelöltjeik nevét becézett formában írták le, így Mazula Évike, Baráth Ricsi, Brindás Petya, Mazula Zsolti mellett Simonka Gyusziként szerepel Simonka, akit bűnszervezetben különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalással vádol a Központi Nyomozó Főügyészség. Perét idén januárban kezdték meg ismét.

A mozgalom képviselői hamarosan személyes látogatást tesznek a faluban, hogy rávegyék a lakókat: Simonka érdemes arra, hogy újra polgármester legyen, mint 2006 és 2010 között.

Simonka György, volt fideszes képviselő és 32 társa ellen költségvetési csalás miatt indítottak eljárást a Fővárosi Törvényszéken. A vádiratot 2019 augusztusában terjesztette elő a Központi Nyomozó Főügyészség. Tavaly júniusban arról szóltak a hírek, hogy Simonka egy pusztaottlakai szafariparkban dolgozik, ahol alpakák, lámák és tevék is találhatók.

A büntetőügyem folyamatban van, de közben dolgoznom is kell. Nagyon jólesik, amikor azzal jönnek oda a vendégek, hogy milyen szuper élmény volt

- mesélte korábban Simonka.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2024/04/09/a-koltsegvetesi-csalassal-vadolt-simonka-gyorgy-elindul-az-onkormanyzati-valasztason

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Feller_Peti: @Károly77: Buta vagy Shikaratyi, mint az állat :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Addig jó,amíg ilyen nemzethyek viszik a zsét a karmelittasnak!Legalább tudjuk hol van hatvan pusztán a bank!
viccesvigságok
hogy ehhez pofa kell az neki van és mi még bele sem szólhatunk.
Feller_Peti
Érdekes, hogy amikor Varjú László (GARÁZDABŰNÖZŐT) elitélte a bíróság, másnap bement a parlamentbe és ossz szopkodta a Feritek faszát...

Balliberális Soros hazaárulók.
Károly77
Ahhoz is pofa kellett. Gyurcsány hazaáruló kommunisták.
Aki Én
@Feller_Peti: @Károly77: Buta vagy Shikaratyi, mint az állat :)
Yoda69
Ezeknek a pedofideSes kocsog geciknek aztan van bor a kepukon. Mar mindegy hova csak beferkozzenek egy kis faluba is polgarmesternek, hogy tovab folytathassab az unios penz rablasat.
Yoda69
@Aki Én: Ugy latszik ezeknek a roman fasszopo trolloknak ki van adva, ha megjelenik egy negativ cikk a fideSSrol, azonnal osszemossak Gyurcsannyal vagy az ellenzekkel. Nagyon be lehetnek szarva a fijuk, ha mar ilyen szintre sullyedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.