Már egy nyikorgó ötletük sincs. A plakátjaikat is lopják. Egy szót sem tudnak mondani arról, hogy mit csinálnak jól, hogy mit fognak csinálni azért, hogy mindannyiunknak jobb legyen. Annyira futja, hogy aki nem ért velük egyet az bohóc, bábú, megvették kilóra. Gond nélkül csereberélik a plakátokon az arcokat, annyi fáradságot se vesznek, hogy új karaktergyilkolandó ellen új kreatívokat készíttessenek a túlszámlázásban végképp profi beszállítóikkal. Pedig korábban a negatív kampány legjobb szakértőitől tanulták az ipart, legalább ebben már a világ élvonalába küzdötték fel magukat, a termékükből exportcikk lett, jut belőle Lengyelországba, Szlovákiába, Szlovéniába, Szerbiába, Boszniába, meg még ki tudná számontartani, hogy hova mindenhova. Közben a szuverenitás etalonjának állítják be magukat, senki ne merészelje bírálni őket, netán ideológiai alapon valamicskét segíteni a szétvert, kivéreztetett, elnyomott ellenzéküknek, a civil szerveződéseknek, az agyagba taposott független sajtónak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze fejtől bűzlik,

de sajnos már ott tartunk, hogy nem csak az államgépezet rohad

nepszava.hu: „Megvették őket kilóra”
„nem panaszkodhat a futballcsapatot buheráló püspök, a harácsolásban utolérhetetlen rabbi, az irodalom után a főbb múzeumokat is maga alá gyűrő basszusgitáros, a teremfocista haverjait diplomatának kinevező külügyminiszter, a vásárhelyi kastélytulaj ménesfő, a budai lakást csencselő vértollnok, a nemzeti bank elnöke a pereputtyával, a propagandafőnök meg az összes eddigi felesége, a Mathias Corvinus Collegiumban és a Danubius Institute-ban alkalmazott külföldi fasiszta másodvonal, no és a vezérükről példát vevő keresztényfideszes képviselők, polgármesterek siserahada sem. A körön belül mindenkinek jól megy, olyanoknak is kilenc, tíz vagy tizenegy számjegyű vagyona van, akikről a polgárok zöme még sosem hallott. Fő ismertetőjegyük, hogy bátran odaállnak, ahol megfizetik őket” - írja találóan a volt főszerki.
balos
@RonaGyuri: Megtehetik,hogy a 22században újra élesztették a "segítségünkkel" a hűbéri-béres rendszart!Köszönhetjük a rendszarváltók akna munkájának,de főként 1 antal józsef nevű senkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.