A Frizbi TV másorvezető-producere elcsodálkozott azon, hogy falunapos haknikból össze lehet kaparni havi 20 milliót.

Ezúttal nem Varga Judit volt igazságügyi miniszter, hanem a rapper G.w.M lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV YouTube-csatornán. Azt nem tudhatjuk, hogy utóbbi mennyit lódít majd a beszélgetés alatt – Varga Judit néhány bejelentését a kormány és Gulyás Gergely is cáfolta –, de a pénteken megjelenő beszélgetés előzetese szerint a rapperrel történt beszélgetés egy adott pontján az anyagiak is szóba kerültek.

Megint feltűnt Hajdú Péter, most éppen G.w.M-re irigykedik

Állítólag csak szeretne havi 20 millát keresni Hajdú    Fotó: YouTube/Frizbi TV

– Számolj csak havonta 20 millió forintot, amit keresel hakniból. Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat…

– 20 milliót tudsz keresni?

– Most picit mondtam.

Hajdú Péter a Borsnak megszólalt a témában, elmondva, őt meglepte, hogy G.w.M milyen összegekről beszélt, és bevallotta, ezt hallva bizony eszébe jutott, lehet, jobb lett volna, ha annak idején együtt marad Zoltán Erikával.

Megint feltűnt Hajdú Péter, most éppen G.w.M-re irigykedik

Már sajnálja, hogy nem maradt együtt és haknizik közösen Zoltán Erikával    Fotó: TV2

„Őszintén elcsodálkoztam, amikor Márk arról beszélt, hogy falunapos haknikból össze lehet kaparni havi 20 millió forintot. Bevallom, ettől leesett az állam. El is gondolkodtam…

G.w.M ráébresztett, hogy pályát tévesztettem. Azt nem állítom, hogy az énekhangom alkalmassá tesz a sikerre, de végül is a felével is beérném.

Talán A Nagy Duett után együtt kellett volna maradnunk Zoltán Erikával, és ma már nekem is fényes, zenei karrierem, de legalábbis teli hakninaptáram lehetne” – állította Hajdú Péter.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ne panaszkodj Petya, nem áll jól neked.
Yoda69
@Maccska: Ott van a szövegben, magyarul :) Rapper, es rappel meg haknizik. Biztos van sok barom, aki fizet ilyesmiert.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:30 ☻ G.w.M olyan tehetséges mint Győzike, vagy mint Kis Grofó. Egy mulatós trash "előadó"(?) mint rapper. Ennyi erővel mindenkit lehetne rappernek nevezni aki new york yankees baseball sapkában flangál körbenyirt fejjel. Kb ennyi köze van neki is a raphez, a vagizálás részét tudta csak megtanulni.GWM= Gagyi Wagy More...így pusztul ki a mulatósrokk szép lassan, legjobb művészei.Körtisz-kór lehet a neve a betegségnek, erősen gyanítom. Kört is tudott volna, de az egyenes csíkot választotta. Nélküle zokogni fognak a menyecskék a taposó kádban, tán még bele is pipilnek. A "betegség" elvonó lesz az...
Szegény Dzsoni és Árnika
Az egyik undorítóbb, mint a másik - emberileg leszerepeltek !!!
Aki nem undorodik ezektől zsigerből, azokkal valami baj van mentálisan !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.