A főpolgármester az elmúlt öt évet értékelte, amire Vitézy Dávid is reagált.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Megdöbbentő mennyire ostoba a fidesz aljas politikájának kommunikációhoz Karácsony, pedig a szakmája!!!
Vegye maga mellé Magyar P. 1 óra alatt 100 ütősebb riposztot ad Bp elleni fidesz aljassághoz.
kereső
Nem bizony! És már ki is derült, hogy miért is akar a kormány és az állampárt egy "ügyből", két bőrt lehúzni.
Tönkre tenni az A-Hid -at, és támadni Karácsony-t. Mer ugye, az a NAV-os "házkutatás" az A-HID-nál, nem is volt házkutatás, hanem egy volt üzleti partner vizsgálata során a NAV bekért a volt üzleti partnerrel kapcsolatban szerződéseket, igazolásokat és minden ilyen anyagot, amely egy szokásos eljárás...és ez nem az A-HID vizsgálata. Az A-HID volt a Lánchid felújitás fővállalkozója, Az A-HID is jelentkezett a mohácsi Duna-hid megépitésére, de végül ezt a tendert , na ki nyerte el? Hát ő, aki druzsba pjotr-ot is nyaraltatta a yacht-ján:
atlatszo.hu/kozpenz/2024/04/25/a-duna-aszfalt-epitheti-meg-netto-294-milliard-forintert-a-mohacsi-duna-hidat/

Ugye, hogy igy mindját kilóg a mezőhegyesi ménes abból a méretes hazugságcunamiból, amire felépitette rogánbűnözőantal társulata az egészet. Az A-HID , amely egy 70 éves cég...meg fogja magát védeni, bár gondolom, hogy már kapott több visszautasithatatlannak tűnő ajánlatot a maffiától...egy biztos, az a cég is kell a telhetetlen gömböcnek. És erre fabrikáltak egy "búnügynek túnő" mesét - gondolom buday gyula , a hamis vád nagymestere részt vett a kidolgozásban.
kereső
És , ugye milyen rafkósok? Elkészült a versenyhivatali -capp-carapp törvény tervezete/lex A-hid/, de mert túl nagy volt a felháborodás ,a gazdasági élet meghatározó szereplőitől/nem maffia cégekre gondolok/ gyorsan levették a választás előtt a napirendről, elég most a Spar-botrány. DE majd választás után semmijen benyujtja ismét...és akkor mehet a Spar, mehet az A-hid, meg minden, amit szem-száj megkiván. Úgy látszik ismét vannak új éhes döglegyek, akiket etetni kell.
kereső
@Pusztai: 06:25 Nagy kérdés, hogy érdeke-e?
kereső
@Maccska: Az A-hid már a NER előtt létezett duplacs. Csak még nem mészáros tulajdon, vagy szijj lászlóé. Lehet választani.
kereső
@Maccska: Nem mellesleg azt cáfold, amit irtam...ne ilyen baromságokkal tereld a figyelmet a lényegről.
kereső
@Maccska: És? Ahogy tönkre tették az Axon-t, csak azért mert nem "parirozott" mindenben orbánnak (Szolnok...első kézből vannak ismereteim), úgy ezt most már megtehetik a nagyobbakkal is...olyanokkal, akik cégméretüknél fogva akár függetelendethetnek is. Mivel nem igen dúskál Magyarország hid, és vasút épitésre szakosodott cégekben, igy aztán azzal főz, amilye van. De a duna aszfalt sehol sincs az a-hidhoz képest hidaak épitésének tapasztalatában.
De, térjünk vissza a lényegre...mert a sztori nem az A-hidról szól, hanem a Karácsony Gergely ellen felépitett politikai hamis vádról...ja, és ki ne hagyjam , hogy gyurcsány, mint azt olyan szépen szentkirályi előadja.
kereső
@Maccska: Te hozod ide , hogy ide, hogy NER-s. Na, de mint irtam, sem a cikknek, sem az én reagálásomnak nem ez a fő témája, de ha nem érted-és továbbra is terelsz a maffiáról, akkor isten áldjon, és legyen szép napod!
kereső
@Maccska: 07:37 Valamivel tisztában kéne lenni. Létezik egy adójogszabály, amely a készpénzes kifizetésekre vonatkozik. Ennek lényege, hogy az azonos felek között éven belül létrejött szerződések alapján kkp. kifizeteséke értékhatára 1,500.000.-Ft, azaz másfél millió forint- ez az összeg összeszámitandó , ha a kifizetés azonos felek között, de külön szerződés/szerődések alapján történik. Az e fölötti kifizetések a kifizető részéről bejelenttési kötelezettség alá esik a NAV felé. Gondolod, hogy egy 70 éve a piacon lévő cég, amely kormányoktól függetlenül közbeszerzéseken indul, és speciális tudása , képessége révén nem egy tendert megnyer, az rongyos 1,5 milliárdért kockáztatja mindazt amit elért eddig, NER-közeliként, és azon kivül is? Hát nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt igy valaki elhiggye...ja, 20 milla, hogy fér bele a nokiás dobozba? Na, ugye ...
kereső
Gergely ne ezt mond. Azt mond, hogy NINCS lánchid-botrány, az csak fideSS fejében létezik
kereső
@Maccska: Na, isten áldjon...majd ha témával foglalkozol, akkor irj.
kereső
@Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: Isten áldjon, a legközelebbi az lesz, hogy letiltalak..és levegőnek nézlek.
Dr. Proktor
@Maccska: Az A-Híd csalt vagy a Lánchíd?
Egyszerű a kérdés, de tudsz-e rá válaszolni?
Dr. Proktor
@Maccska: Okos vagy vagy buta? Na ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.