Gyermekei szeme láttára verte agyon több tíz cigány Szögi Lajost 2006 őszén Olaszliszkán. Az eset mélyen megrázta a magyar társadalmat, az emberek elrettentő, példaértékű büntetést vártak a bíróságtól. Ez részben megvalósult, hiszen a nyolc vádlottra a legszigorúbb büntetéseket szabták ki első fokon, ám a gyilkosság helyszínen jóval többen voltak.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
Csak egy részük van rács mögött. Az igazi felelősök a Parlamentben vannak. Ilyen törvényekkel, sajna nem csoda, hogy gyilkolnak. Mi lesz utána? Biztosítva van nekik az ellátás, és még művelhetik is magukat. Közben meg szervezhetik a következő gyilkosságot, hisz még "jutalmat" is kapnak érte. A jelenlegi politikai elit tehet arról, hogy ezek azt csinálnak amit akarnak. Igazából úgy is azt ítélik el aki védekezik ellenük. :(
Építik már a 2. Izraelt :(
jandera9
@g1983: Ide vezetett az álliberalizmus.
zsbela
A közbiztonság javításának érdekében meg kell változtatni a parlament összetételét.
g1983
Börtönbe az összes politikussal aki a Parlamentben van. Az EP jelenlegi képviselőivel együtt. Rács mögé velük amíg az ellopott nemzet vagyonát és a felvett EU-s hiteleket ki nem fizetik teljesen.
Addig is ellenének valamelyik börtönben egy-egy kigyúrt cigány mellett. Mindegyiknek lenne hely. Majd ha kifizették a tartozásukat akkor meg kiutasítani őket az országból. És normális magyar érdekű pártot kell tenni a Parlamentbe. A rendőrséget meg átalakítani.
xu
@zsbela: De gyökeresen. És az emberek védelme érdekében BTK-kell. Nem értem, hogy az EU-ban a direktívák pontos kezelése és a jogharmonizáció ránk nem vonatkozik? Én úgy érzem, hogy csak nálunk ilyen nagy a kupi ezen a vonalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.