"A jövőről szólva Vona Gábor elmondta, hogy a Jobbik kormányra kerülése esetén is lesz bevásárlóközpont, de azt nem Tesconak fogják hívni, hanem Turulnak"

Forrás: apostol.blog.hu
Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
topapa
@benhur: Még eddig nem jöttem rá, hogy honnan olvastad ezeket a dolgokat, mert nem ártana megnevezni az alkotót. Picit megvisel fogalmazványod közepe, meg az eleje és a vége. Én is támogatok minden normális termék terjesztését és fogyasztását, de most is robbant a legszuperebb bortermelő hordója Egerben. Ez érvényes lehet a sárgarépa projektre is. Így gondolom én.
@ugyeugye: Lenyűgöz az utolsó másfél sor! Üdv.: topapa
orogordog
@topapa: Nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget. Minőségi Magyar terméket a polcokra s.t.b..............
kiscserkész
Nem értem a kérdésed, de nem is töröm magam, hogy megértsem. De látom, vannak, akik meg érették a gondolataimat.
A boroshordóról megy annyit. Majd ha egyszer lesz egy olyan összetételű parlamentünk, aki nem az általad említet gaztetteket legalizálja, hanem az ilyeneket teljes vagyonukkal kötelezi a tisztességre, akkor majd nem történek ilyenek. Én azért nem vagyok meglepve az általad említett esetem, mert az egész elmúlt húsz év erről szól (t).
ugyeugye
@topapa: Kínából is jött nem is akármilyen mérgezett édesség. emlékszel? - az, h megbukott egy magyar borász - tudod, a lónak is három lába van, meg egy fecske... :)))
én akkor is a hazaiban bízom. mert a magyar paradicsomnak paradicsom íze van, a görögdinnye pedig olyan édes, mint a méz.
persze legyen a polcon más is, aki a hipermarketben érzi jól magát, vegye, egye ott/onnan. ne legyünk álszentek, nyilván pénztárca kérdése is ez. de azonban amilyen mértékben módszeresen kiszorírtották a magyar termelőket a piacról, az azért elgondolkodtató.
ugyeugye
tudom vagy de vagy azonban - elnézést, elragadnak az érzéseim. ha magyar terményekről van szó, talán bocsánatos bűn.
kiscserkész
A lényeg az. A külföldi barátaim tájékoztatása, valamint a külföldi szabványok ismertébe, míg kint külföldön ugyanabba tartozó áruház láncolatba teszem, 3 napig lehet az adott áru a polcon, az után frissre kel cserélni. Addig nálunk addig marad a polcon, míg el nem fogy. De amit ott kint levetek addig még nálunk ahol átcsomagolva újra nem tudták értékesíteni, addig ott ment a hulladékba. Engem ennek a valódiságáról nagyon is meggyőzött mind az a bemutatott raktárak ott B.Pest alatt ahol éppen az ilyen termékek átcsomagolása folyt. Nyugaton 2 évig lehet lefagyasztottan tartani a húskészletet az után csak állati eledelnek lehet felhasználni. Nálunk 5 évig lehet fagyasztva tárolni ebből ered, hogy két év után a nyugati állateledelből lesz átcsomagolás után a magyarok élelme. Miért vásárolták fel a húsüzemeinket? Éppen az ilyen behozatalok feldolgozása miatt. Vágóállat nincs az országba, de a kerítés is kolbászból van. De akinek ez tetszik, ez kel, jó étvágyat hozzá. Kedves „topapa” neked is. Szuverén dolgod eldönteni, hogy melyiket választod. Hiszen demokrácia van. Ha valaki valami jót kínál, azt mindjárt a rossznak kell beállítani. Akinek nem kell a „Turul” áruház az jár a „TESCO GAZDASÁGOSBA”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.