Koppány Nemzeti Boltok néven új élelmiszerlánc szerveződik. A nem olcsó kínálatban olyan ínyencségek szerepelnek, mint a bivalykolbász, szürkemarha-bélszín, de található még sokféle olyan magyar áru, amely nem jut el nagy kereskedelmi hálózatokba.

(Forrás: Népszabadság Online)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Nagyon érdekelne, hogy mi mozgatja az ellendrukkereket? Aki meg tudja venni megveszi, aki nem az nem. A külföldi árukra is ugyanez áll, sajnos van olyan akinek kenyérre sem telik. Annak az okán miért nem lamentálnak? A lényeg, hogy valaki megmozdult, valaki energiát, és pénzt fektet abba, hogy a magyar termékeknek piacot csináljon, és ez a lényeg. Gratulálok a vállalkozónak. Én mellesleg a CBA magyar üzletláncot is díjazom, szép áruik vannak, és nem elérhetetlen. Most hét végén is pl. egy comb a piacon 1400 .- Ft volt, náluk 1000.- Ft körül. Megjegyeztem, mert megdöbbentett a különbség.
furfang
egy kilo akart lenni a sertés comb, bocsi.
gcsabi
@51kacsa: Hol volt a cikkben arrol szó, hogy budget árkategóriájú termékről lenne szó?
A delikát kategória a minőségi és egyedi minőséget jelenti, mint pl.: egy Sepsy aszu, vagy a libmáj. Nem szociális bolthálózatot nyitnának, hanem olyan minőségi élelmiszereket árusító üzletet ami az egész ország renoméját növelheti.
Attól, hogy te nem tudsz megfizetni egy minőséget, az nem jelenti, hogy akkor ne is gyártsák!
Azt meg végkép nem értem mi köze ehez a politikának és a választásoknak?
Egy normális országban örülni kéne annak, hogy exkluzív minőségű árukat vagyunk képesek előállítani, ami a világ legjobb termékeivel is versenyre kelhet!
Ezzel a logikával a mercedes gyárat is be lehetne zárni hisz mercit sem tud venni az emberek többsége.
marlin
Szerintem nem itt kellene az ezt-azt reklámozni!! Mert én pl. több mint egy éve kisvállalkoó hentesnél veszem a friss(!) és minőségi húst (1190 a karaj) és hentesárut, miután a lábatlani CBA-ban egymásután kétszer "megtiszteltek" 1000-ért az olcsó és büdös akciós lapockával!! (komolyan nem volt szándékomban sem pro, sem kontra emlegetni egyik áruházláncot sem!! )
bigyibogyo
@barew7: ugye tudod, ha tesco mindig kozeli beszallitokat hasznal? igy valoszinu a 70-80%-a magyar....

@furfang: combot probald hentesnel, ott meg olcsobb, megszebb lesz. mondjuk sertes nem szoktam venni... de csirkere igaz
SELIG
@eberti: Brüsszelben a kutyát sem fogja érdekelni. A Rózsadombon meg úgy tudom extrább helyekről hozatják a harapnivalót.

Arról meg nem is beszélve, hogy a szürkemarhára hatalmas állami támogatás van és így is ilyen drágán adják? De erről már a negyedik hozzászólás említést tett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél