A pártelnök az idősek ellátására vonatkozó kérdést kikerülte, és több pénzt ígért az embereknek. Az MSZP nem a gazdagok pártja, az MSZP-nek a társadalom kétharmada mellé kell odaállnia - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön Dorogon, ahol a párt miniszterelnök-jelöltje a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltjével, Winkfein Csabával közösen tartott lakossági fórumot.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alfás
azért a tés asszonynak van bőr az képén.kinyírják azt a generációt,akiknek az Ország felépítését köszönhetjük,most met totál hülyének nézik.ekkorát még az állandóan nagyot igérgetéssel vádolt fidesz sem mert mondani.tisztelt tés asszony!egy emberként kérdezzen meg minden nyugdíjast ebben az Országban.HA!!!.eggyet talál,leszo...m magam délben a moszkva téren.és,ha lehet,most az egyszer,igazat!!!!!!!!!!,mondjanak.
Január
Beindult a választási igéret dömping rendesen, igéret, igéretre mindenfelől.
Így az igérethalmazból nehéz a következtetés, akkor nézzük meg ki, mit produkált eddig, vagy pedig ne is ezt nézzük, hanem azt, hogy ki mondja, s ennek alapján már lehet dönteni majd a szavazófülkében, hová tesszük az x-et.
safi
Pár éve, valahol dél-Amerikában meglincseltek egy polgármestert, mert nem teljesítette a választási ígéreteit. Nálunk nyár közepére kiürülne a parlament....
Csubaka
Na már mostan!!!!2002-ben amikor Medgyessy átvette a kormányrudat 50%-al megemelte a közigazgatásban dolgozók bérét, ami azt jelentette, hogy a nemzeti összterméket ténylegesen előállító versenyszféránál jóval nagyobb bérfejlesztésben részesültek az államigazgatási aparátusban dolgozók.Csak hogy a bérjárulékukat is fizetni kellett valahonnan, erre pedig felvették az első megdöbbentő mértékű hitelt és ezzel tolató vágányra is állították az országot.
2004-ben Ron Werber a szocialisták izraeli kampányfőnöke úgy nyilatkozott, hogy akkor az ország gazdasága egészen jó állapotban volt.
Lendvai anyó vajon miből finanszírozná a 25%-os béremelést amikor az általuk irányított kormányok 2004 óta folyamatosan megszorítnak, az ország adossága pedig tízszerese a valamikori átkos Kádár rendszerének és az adósság 80%-át 2006 után halmozták fel mert túl fogyasztott az ország!!!!!
Megjegyzem, nálunk 2007 óta nem volt bérfejlesztés!!!! Elvonás és járulék emelés viszont ige!!!
Szemét hazug banda ez!! Elzavarni a -----ba mindet!!!
Január
@Csubaka: A 25% béremelést nem egyik napról a másikra igéri, hanem 4 év távlatában. A cikk címe pontatlan.
cadmagician
én 30 %ot ígérek. továbbá, látszik, hogy ez is kormány hibája, hogy felhatalmazás nélkül alkalmatlan, ezért határozottan felszólítjuk, hogy monnyon le.

na ezzel én tuti befutó vagyok, egyesítettem a mszmp meg a fidesz dumát, akkor tuti rám szavaztok nem?
Zsoel
Lendvai: "Nem lesz gázáremelés! Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse!"

Medgyessy: "Kérem szépen, nem lesz gázáremelés egyáltalán, most mondom, húsz évre. Hány évre ígérjem meg?"
Major Betty
Remélem én is kapok 25% béremelést minden szombat vasárnap dolgozom kereskedelem (Tescó) nagyon köszönöm
Major Betty
Safi nagyon jó a hozzászólás a hazug embereket börtönbe
profon
Ha a világpiacon felmegy a gáz ára akkor azt meg kell emelni ! Nem abban látom a megoldást hogy mindenkinek kompenzálni kell, hanem kevesebb pénzt kell elvenni járulékban és adókban akkor a nagy többségnek nem jelent majd problémát a számlák kifizetése. 15-20% mindig lesz akiken segíteni kell, lehet hogy így a tényleg rászorulóknak több is jutna .
igazmondó
Hazudtunk éjjel - nappal,..........stb . már megint balfácánnak néznek bennünket. Eddig miért nem történt meg az amit most igérget. Volt rá ideje.
kir
Én 50%-os emelést ígérek. Akkor rám szavaztok?
bigyibogyo
@kir: nyertél! már ülhetsz is a bársonyszékbe
cadmagician
@kir: én 51%ot ígérek. :)

amugy nem az a baj, hogy emelték a gáz árát, mert nem sok köze van a kormánynak a gázárhoz. hanem hogy olyant ígértek, amit lehetetlen betartani. amugy hihetetlen hogy ebbe az országba sokadszorra is el lehet játszani az ígéreteket...
gondolkodo
@batukán: Nem, nem jó! Ha bárki ilyet ígér, csak abban az egy esetben tudja megtartani, ha a minimálbért felemeli, ugyanis a maszek cégre nem vonatkozok a kötelezettség! A minimálbér emelése viszont inflációgerjesztő hatású, mert a termékek árába bekerül az előállításukra fordított megnövekedett rezsi!
Mindenki többet akar keresni/kapni rajtam kívül? Én nem! Én azt akarom, hogy nyugdíjam legyen 1900 Ft., de a marhahús sem legyen drágább 35 Ft-nál!
kir
Végtelen plusz négyszáz-billió-csillió százalékos béremelést ígérek. Mindenki szavazzon rám.
1951
Ehhez már csak egy hozzászólásom,illetve véleményem van: nyilván való,hogy 2010.április 11-én és 2010. április 25.-én fog eldőlni az, hogy Lendvai Ildikó és teljesen idegenül hazánkban lézengő párttársai -idegenül mozognak, hiszen fogalmuk nincs arról,hogy milyen anyagi- és szociális körülmények között élnek kis hazánkban embertársaink-tovább nyomoríthatják-e embertársainkat,beszélhetnek-e hülyeségeket,mert hogy fogalmuk nincs arról,hogy miként élnek emberek milliói Magyarországon,az egészen biztos, ez tetten érhető megnyilatkozásaikból.Lendvai ígérgetése egy kicsit hasonlít a román Causescuéhoz,amikor Elena azt mondta neki, hogy ígérj nekik, és mi lett a következménye.........
kiscserkész
Az ugyebár Oszkó beismerte, hogy kb. 120 milliárd hiányzik az idei költségvetésből, ami az elmaradt ingatlanadó, személyi és forgalmi adó elmaradás stb.
Akkor kérdem, én ez a botkoszos múmia miből akar 25% bért emelni, mikkor éppen a hiány miatt kellett a 13. havi nyugdíjat és juttatásokat megvonni? EZ TÉNYLEG EGY CSONTNÉLKÜLI HAZUGSÁG!!!!!!!!
inkvi
@benhur: Nem mondta, hogy hány év alatt és múlva.
luciferi
@inkvi: így van! Ildi, egy istennő vagy!
Kakastoll
Aki azt mondja, hogy választások után egyből javulni fog a helyzet az ők munkálkodása folytán az ordináré hazudozó.
Hogy az istenbe javítanának most, amikor már nyolc éve csak romlik minden ?
profon
Nem ígérhetek mást csak vért,verítéket és könnyeket ! (Vért: ingyenes vérátömlesztést mindenkinek. Verítéket: ingyenes szaunabérletet a "zembereknek" . Könnyeket: annyit fogunk röhögni ,hogy még be is pis..tek !
inkvi
@kevijeni: De legalább lassan mondaná!
luciferi
@inkvi: ő olyan, mint egy vídia! Lassan vágj, tovább élsz!
profon
@kevijeni:You are an inkvizitoure!? oder was !
luciferi
@profon: Nye rozumi!:)) Nem akarni érteni!
profon
@kevijeni: Most gyüvök rá csaje more te kisebbbségi vagyol ? ! :))
luciferi
@profon: van erre egy mondás, de a modorátor kimodizna!:))
profon
@kevijeni: Nyuszi vagy ?! Nyuszómuszó !:))
luciferi
@profon: ja. De bak! Legalábbis remélem!:))
zenei
VONA, VONA, és VONA!!!! olvassátok el a 88 oldalas programját!!!!
luciferi
@profon: rágondolok az Ildikó programjára, és az már elég nekem! Elszállok, mint a képzelet!:)
profon
@zenei: Hé te kis lelkes kiszereméra bávatag mint midig ?
zenei
profon: ezt tényleg nem értem, olyan ógörögnek hangzik
zenei
de hát írhatunk egymásnak görögül is profon, ha akarod
zenei
Vona θα κερδίσει τις επιλογές!
zenei
Ξέρεις, αυτό ουγγρική πολιτική ήρθε στην ωριμότητα για την πλήρη αποσύνθεση!!!!
zenei
...na fiúk, lehet hogy nem értitek, de ez nem baj! annyit írtam csupán, hogy a magyar politika teljesen megérett a pusztulásra!!!
luciferi
@zenei: ezt ne mond mégecce, mert megmonlak a profonnak!
Holnap kiderül, milyen kamu ez, a szomszédaim görögök.
luciferi
@zenei: beelőztél!:)) Viszont van némi igazad. Csak nem kell véresen komolyan venni mindent, mert akkor tényleg belegárgyulsz. Ízi manusz,ízi!:))
zenei
kevijeni: hát ha tényleg görögök a szomszédaid, add át nekik mély tiszteletemet! Én nagyon szeretem a görögök mentalitását!!! Kb 3 évet dolgoztam görögben és kb 7 évet Cypruson. ( zenészként ) ...de soha nem tudnék máshol élni, a hazámon kívül!!!! Így ma már 58 évesen örülök, hogy megismerhettem az ő nagyon mély kultúrájukat. Ugyan ma már a görögök is nagyon nagy szarban vannak, de szorítok nekik!!!!!!
zenei
Athent látni és meghalni!!!.. voltam Párizsban tavaj októberben,...nos had' mondjam el, hogy nagyon szép volt,...de Athen semmihez sem hasonlítható!!!!
Napoleon összelopott " kultúrája " és Athen platoni tisztasága össze sem hasonlítható eme két világváros tekintetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.