Itthon – friss hírek

Megindult a roham a hőség miatt a ventillátorokért

A hőség miatt jelentősen megnőtt a ventilátorok, klímaberendezések forgalma – erről számoltak be az MTI-nek nyilatkozó áruházláncok.

A brazilok megcsinálták! Nem hagyják a korrupt elnököt

Van ahol már nem húnynak szemet a nyilvánvaló korrupció láttán, akkor sem, ha az ország első mberét érinti. Korrupció miatt vádat emeltek hétfőn Michel Temer brazil elnök ellen, a dél-amerikai ország történetében ő az első hivatalban lévő államfő, akivel ez megtörtént.

Egyre több autós nem fizeti be a büntetését Tarlós miatt

Egyre több autós nem fizeti be a büntetéseket a fővárosban, miközben nőnek a a szabálytalan esetek, ez leginkább Tarlós István közterület-felügyelet elleni tavaszi kirohanásának köszönhető.

Egy dilemma, ami megbénítja Magyarországot

Hogyan várhatnánk el az ország vezetőitől, hogy felelős döntéseket hozzanak, ha egy annyira egyszerű kérdésben sem tudunk dönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk?

Így halunk meg mi, magyar nők és férfiak

Hiába hal meg több férfi, mégis a középkorú nők a legveszélyeztetettebbek.

Betörtek az egyik letelepedési kötvényt áruló céghez, félmilliárd forintnyi pénz tűnt el

Betörtek az egyik letelepedési kötvényeket forgalmazó céghez, mintegy félmilliárd forintnyi készpénz tűnt el, a rendőrség óriási erőkkel nyomoz.

20 millió embert mészárolt le közülük, mégis a legnagyobbnak tartják

Joszif Sztálint nevezték meg a világtörténelem legjelentősebb személyiségeként az oroszok, akit megítélésük szerint holtversenyben Alekszandr Puskin és Vlagyimir Putyin követ a fontossági sorrendben - derült ki Jurij Levada Független Elemzőközpont hétfőn nyilvánosságra hozott felméréséből.

Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta

Lapunk munkatársa a budapesti Flórián üzletközpontban lévő postahivatalba ment ma is csekkjeit feladni, azonban váratlanul elkérték személyes adatait a pénzmosás elleni törvényre hivatkozva.

Ez már a végjáték, lehet félni, hogy a kormány esztelensége miatt leírják Magyarországot

Aránytalanul és szükségtelenül veszélyeztetheti a szólás és a gyü­­le­­kezés szabadságát, csorbíthatja a magánélethez való jogot, de nincs biztosíték a diszkriminációmentességre sem – így értékelte a Velencei Bizottság a múlt héten elfogadott civiltörvényt.

Napi hétmilliót kérhetne a forgalomból kivont orosz metrók után a főváros

Napi hétmillió forint járna szerelvényenként a forgalomból kivont felújított orosz metrók után a fővárosnak. Ha kérné.

A Matolcsy családot újabb évi 54 millióval dobtuk meg mi, adófizetők + videó

Évente 54 millió forintért vásárolták meg a Magyar Nemzeti Bank alapítványai Matolcsy György jegybankvezér unokatestvére cégének, a BanKonzult Kft.-nek a tanulmányait.

Csak tippelni lehet, miért vonta vissza Áder 11 magyartól az állampolgárságot

Az egyszerűsített honosítással trükközhettek azok az ukrajnai – ungvári vagy munkácsi – születésűek, akiktől Áder János államfő visszavonta a magyar állampolgárságot.

El lehet szállni a látványtól, olyan gépek a repülőparkban – minderről brutáljó képek!

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél lévő szabadtéri repülőgép-múzeumban, az Aeroparkban a korábbinál nagyobb és szebb környezetben mutatja be a park a magyar polgári légiközlekedés legjavát felvonultató, egyedülálló gyűjteményét.

Eldőlt, mennyi fát is vágnak ki a Római-parton

  Az év végén, a jövő év elején kezdhetik építeni a római-parti gátrendszert a Duna-parton. Az építkezések miatt közel 500 fát fognak kivágni.

Igazolvány kell a csekkfeladáshoz - elfelejtettek tájékoztatni

Június 26-a után csak az tud feladni postai csekket, akinek van, és nála van a személyije és lakcím kártyája.

Betörtek egy letelepedési kötvényt forgalmazó céghez, több mint félmilliárd forintnyi készpénzt vittek el

Az Arton Capital belvárosi irodáját fosztották ki, a rendőrség óriási erőkkel ugrott az ügyre. A letelepedési üzlettel kapcsolatos bizalmas iratokhoz is hozzáférhettek a betörők.

Mutatjuk, milyen gyümölcsök ára szökhet az égbe az ítéletidő miatt

Az elmúlt napok viharai nagy károkat okoztak a gyümölcsösökben, így kajsziból, meggyből és almából is kevesebb kerülhet a piacokra, de a gabonatáblákat sem kímélte az időjárás.

Ha eddig azt hitte, meleg van, akkor a mai napot inkább töltse árnyékban

Kedden egy nyugati ciklon előoldalára kerül térségünk. Egy-két fokkal melegebb és szárazabb levegő érkezik a medence fölé. Számottevő csapadék nem lesz, változó vastagságú fátyolfelhőzet szűrheti időnként a napsütést, de a hőség így is nagy lesz, átlagosan 32 fok környékén alakul árnyékban,.

Elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése

A műszaki felmérésekkel elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése, amelynek nyomán kajakkal, kenuval járható lesz a Balatont a Dunával összekötő folyó 85 kilométeres szakasza, mellette pedig kerékpárút épül.

Még idén elindulhat a csillaghegyi öblözet védművének kiépítése

Még idén elindulhat a csillaghegyi öblözet védművének kiépítése; a beruházás pályázatát ősszel írhatják ki - közölte a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

Gyorshír: 75 százalékkal emelik az egészségügyi dolgozók fizetését – Romániában

Kihirdette Klaus Iohannis román államfő az új közalkalmazotti bértörvényt hétfőn.

Magam előtt látlak benneteket, ahogy piálás közben hangosan röhögtök a népen

Bárhova nézek, csak a káosz, az aljasság és butaság jeleit látom. Ezt tudja felmutatni ez a remek kormány, amelyiknek az egyetlen stratégiája és jelszava: Folytatjuk! Mit? A lopást? A szabadrablást? A rokonok, haverok bankszámláinak megtömését? Az ország pénzének pofátlan ellopását? Az uszító kormánypropagandát? Az európai...

Tizenegy évet kapott az álbróker, aki több milliárdot csalt el

Tizenegy év fegyházra ítélték csalásért a magát brókernek kiadó F. Attilát, akinek tucatnyi társával közösen több mint kétmilliárd forint kártérítést is meg kell fizetnie a Fővárosi Törvényszék hétfőn kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint – tudatta a bíróság közleményben.

A hármas metró vonalát nem a legveszélyesebb szakaszon újítják fel + videó

A hármas metró vonalán a legrosszabb állapotban a Nagyvárad tér és a Lehel tér között, és pont nem ezen a szakaszon kezdődik a felújítás.

Németh Szilárd a nagy (ön) leleplező

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, őt, nem az eszéért szeretjük. A köz pénzéből fizetett országgyűlési képviselő, a kormánypárt ügyeletes megmondó embere.

Tizenegy magyartól vonta vissza Áder az állampolgárságot

Az állampolgárságuktól megfosztottak egytől egyig ukrajnai - ungvári vagy munkácsi - születésűek.

Kovács Zoltán szerint nehéz "a soha nem definiált európai értékekről" vitatkozni

A kormányszóvivő meglepődött Párizsban, hogy olyan "áltémákról" és szimbolikus ügyekről érdeklődnek, mint a sajtószabadság.

Csernobiles cikket osztott meg Facebookon a Paksi Atomerőmű Zrt.

A 444.hu vette észre, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. Facebookján az Index cikkét sikerült megosztani, ami a csernobili nukleáris katasztrófáról szól.

Nyugdíj: rengeteg lehetőség, vegye észre Ön is!

  Sokan nem is sejtik, hogy mennyi segítséget és támogatást kaphatnak.

Nyári szünet: Pénz és ráérő nagyszülők híján meg vagyunk lőve

Itt a vakáció és a kínzó kérdés: hova tegyem a gyerekem?