Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein. Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdunánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről. Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt. Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást! A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára. Elég volt, nincs hova hátrálnunk!

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Méghogy a maffia nem tart Magyar országjárásától...?!
Qqberci
A műholdas telefont/netet már feltalálták...
TASzSz
TISZA parton nem megy a MOBILNET?
Béla333
A blokkolás ugye azt jelenti, hogy a gyűlés időtartama alatt nincs a környéken internet elérhetőség, így mobilneten sem lehet feltenni a netre semmit! Gondolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.