Először mérték a Tisza Párt fővárosi listáját is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Nincsenek véletlenek,

de képzeld Wazze mi lenne, ha rokon lenne a nagybátyád fia

Dávidka egykori tettestársa jobbnak látta, ha gondosan megszakérti a főpolgi-választás egyik csingi-lingijét. A derék index.hu „Szégyen, amit a kampány miatt zebraépítés ürügyén művelnek az Astoriánál” címmel számol be Dorner Lajos, közlekedési „szakértő”, aki a VEKE elnöke meglátásairól.
Nos amim azt illeti nem keveset bábáskodott Vitézy életútja alakításában. Pár hete érdekes cikkben számolt be erről a mandiner.hu-nak „Dorner Lajos Vitézyről: Dávid kiválóan tudja mások pénzét költeni
A VEKE elnöke hozzátette: Vitézy világbajnok nagyotmondásban és hatalmas betonépítmények megálmodásában.”
A cikk kulcsgondolata:
„Úgy látja, hogy Vitézy fél attól, hogy szembesítik őt a múltjával,
’amitől pedig egyébként jogosan fél, mert az összes főpolgármester-jelölt közül őneki van a legsúlyosabb és a legsötétebb múltja’. ”.
Bár szerintem a derék matyar média nem igazán igyekszik ezt a múltat firtatni, ebben sok igaság van, de a másik releváns megjegyzés:
Vitézy ígéreteinek megvalósításához rengeteg pénz kellene, s ezt a rengeteg pénzt a kormánytól kell/lehet(ne) megszerezni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.