A CFR Kolozsvár és a Rapid Bukarest mérkőzés 90 perce során a román szurkolók végig a magyarságot és Magyarországot gyalázták - válogatott szidalmakkal és tettekkel. Zengett a „Kifele a magyarokkal az országból” és „Románia a mi hazánk, lehugyozzuk a ti Magyarországotokat” és más, magyarellenes rigmusok skandálása.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Román focidrukkerek: „Lehugyozzuk a ti Magyarországotokat!”
Magyar zászlót égettek egy kolozsvári futballmérkőzésen
"A magyarok - kutyák" - magyarellenes tüntetés Ungváron
Ezek az aktuális hírek.
Biztos hogy nincs baj a nagyfene szabadságharcunkkal?
Idejönnek az Osztrákok segíteni és köszönet helyett katasztrófaturistáknak nevezzük őket.
Mikorra tudjuk ezt rendbehozni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gránit
Igazán nem vagyok,rasszista,de ezt a népséget úgy ahogy van,szeretném európától távol tudni.Egyben megkérdem,tisztelt illetékeseket,mi gátolja meg intézkedéseiket.Csak nincs valami ,sarunk a bocskorosokkal szemben?Vagy ilyen kutyaütő nemzetünk.Válasz helyettetek.A jót...ves anyátokra vizeljetek szemetek.És nem hallom a FIFA "urait "sem nyilatkozni.Országunkat megbüntették, mert egy szurkolónál vélhetően Palesztin zászló volt .Akkor ezeket a világ összes országából ki kellene tiltani,(mint azt ,egy Rejtő regény figurája mondotta volt)hogy,csak legnagyobb titokban élhessenek a földön.
miazero
Gyakorlatilag lehugyozzák, mert egy részén rajta állnak.
Dulcinea
Nyomorult népség! Titeket meg, a Magyarok Istene verjen meg! És minden egyes ránk szórt átkotok, hétszeresen hulljon vissza rátok!
Sede
@Gránit: sosem voltak közel Európához. Balkáni alja népség.
Bezzeg a FIFA most kussol! Úgy látszik, ez nem rasszizmus - szerintük.
Gránit
@Dulcinea: Veri őket,hidd el azért nem nyugszanak,tudják,hogy ők ott a másodrendű polgárok,ezért mocskolják a magyart.Tegnap oly szépet írtál,nagyon tetszett.Ne szidd őket mert ezekről minden lepereg,még az átkaink is.
kamazuka
@Gránit: Talán a sok román feltalálónak köszönhetjük a c vitamint az atombombát,a karburátort,a gyufát, vilanykörtét,a villanymotort.De nem, a sötétség arra felé akkora hogy a bocskort le kell húzni mert takarja a kilátást!
Gránit
@Sede: Nekem nem az fáj,ők messzi vannak,és sajnos amit súgnak nekik azt hallják csak,meg.Azt azonban nem értem,illetékeseink miért nem mozdulnak.Valamikor,Dél -Amerikában háborúzott két állam a foci miatt egymással.Nos én ezt nem akarnám,de a csönd néha bántóbb, mint a kiabálás.
Pisti271
Román focidrukkerek: „Lehugyozzuk a ti Magyarországotokat!”
Magyar zászlót égettek egy kolozsvári futballmérkőzésen
"A magyarok - kutyák" - magyarellenes tüntetés Ungváron
Ezek az aktuális hírek.
Biztos hogy nincs baj a nagyfene szabadságharcunkkal?
Idejönnek az Osztrákok segíteni és köszönet helyett katasztrófaturistáknak nevezzük őket.
Mikorra tudjuk ezt rendbehozni?
Gránit
@kamazuka: Megadatott, voltam náluk párszor,a gyerekeket nagyon sajnáltam,de a felnőttek...na inkább nem is minősítem.Igaz mit írtál.
Dr. Felipe
@Gránit: Figyi, ha FIFA rendezvény lett volna akkor biztos lehetsz benne hogy zártkaput rendeltek volna el de ez a meccs nem FIFA rendezvény volt hanem román bajnoki mérkőzés. Nem kell összemosni a dolgokat.
Amúgy ahogy te a románokat úgy a románok meg a magyarokat szeretnék Európán kívül tudni.
Ahogy te bocskorosoknak nevezed őket úgy tiszteletet sem várhatsz tőlük és a jobboldali vezetőink sem várhatnak tiszteletet mikor csak uszítani járnak át Romániába. Jó példa volt erre a nyilas apostol újratemetési bohózata mikor köteles lacika rohangált az urnával. Hát akkor bizony szégyeltem hogy én is magyar vagyok. Ennyi.
miazero
@Pisti271: Szaniszló persze, aki ezek miatt síránkozik, náci...
kamazuka
@Gránit: Természetesen a gyerek nem felelős a felnőtes idiótizmus miatt.
Annka az általam ne ismert országnak igen buta kormánya hogyan is tudna európai normákat magáénak vallani a lakosságán keresztűl,ha az uszítás és az elnyomás a kenyere!
Dulcinea
@Gránit: Az Ők saját ránk szórt átkaik hulljon vissza rájuk..hétszeresen..
miazero
@Dulcinea: Lehet hogy Isten áldását kéne kérni rájuk. Magunkra már bejött.
Dr. Felipe
Mielőtt fröcsögnétek a FIFA ra kis emlékeztető.

Magyarország-Izrael mérkőzés FIFA rendezvény volt. Itt a FIFA iletékes eljárni ha rendbontás van.
A Kolozsvár-Rapid Bukarest mérkőzés meg román bajnoki mérkőzés volt. Itt a Román Labdarúgó Szövetség illetékes eljárni ha rendbontás van.

A FIFA a fradi-újpest mérkőzésen történtekbe sem szólt bele pedig lett volna mit szóvá tennie de nem tette mert nem rá tartozik hanem az MLSZ re.
Gránit
@Dr. Felipe: Neked lehet, hogy ennyi,Más országokat gyalázni büntetlenül,amennyiben sportrendezvényen történik,az adott országok polgári törvényei is büntetik,de a FIFA,is szankcionálhatja.Semmi összemosás nincs,benne.Én viszont,nem keverem a sportpolitikát,a magyar belpolitikai viselkedési fomákkal.
gabrella
A focidrukkerek mindig is egy alja népség volt bárhol a világon. Ezek azért mennek ki,hogy kiordítsák és verekedjék magukból a kínt közpénzen.
silber13
@Gránit: Mi sem vagyunk különbek, mi is fikázunk " bocsokorosozunk (!), szőröstalpúzunk, pakulározunk.! Akkor meg mi a probléma? És azért nem kéne senkinek sem az ilyen- olyan jelzőkkel ékesített anyját emlegetni senkinek! Mert egy ember ANYJÁRÓL van szó!! Gondolom, érthető...
Gránit
@gabrella: Azért nem mindenki,de sokan az bizti.
Gránit
@silber13: Tudod,amikor eső esik ernyőt nyitok,a tiédet nem akartam kinyitni.Azt pedig,hogy jelzőztem,annak az oka,hogy az anyukája nem tanította meg az illemhely használatára.
silber13
@Gránit: Lehet...Ha te mondod...Akkor én is nyugodtan belépek a mások anyját szapulók táborába. Legfeljebb majd a temőlomban meggyónom.Isten persze megbocsájt... Hiszen az a mestersége...
Dr. Felipe
@Gránit: Te is épp úgy gyalázod a románokat mint ők minket. Én még nem hallottam hogy a FIFA beleavatkozott volna magyar bajnoki mérkőzésekbe ugyanúgy román bajnoki mérkőzésekbe sem avatkozik bele.
Gránit
@silber13:Ne túlozd,el,ne lépj be olyan táborba,amit igazi bensőd nem kíván.Engem még kórusban nem láthattál,hallhattál,embereket szidalmazni,lehet,hogy egy is sok belőle,ám ezért,táborozóként említened az túlzás.
silber13
@silber13: És sajnálom, de az anyázásra, bármilyen formájára, a nem régi Manno cirkusz óta módfelett allergiás vagyok!
silber13
@Gránit: Ezért volt furcsa tőled az a megszólalás. Nem a te stílusod.
Gránit
@Dr. Felipe: Miután Románia tagja a Fifá-nak, a nemzeti bajnokságot,annak működtetését ellenőrizhetik sőt szankcionálhatják is.Ne mondjak mást a múlt héten ,az olasz Lazió nak,kellett zárt kapus EL mérkőzést játszania,a VfB Stuttgart ellen szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.
Gránit
@silber13: Így igaz,kösz a figyidet,nem bántásként veszem.
Dr. Felipe
@Gránit: Az EL mérkőzés az nem olasz bajnoki hanem nemzetközi mérkőzés. Ott meg az UEFA büntetett.
Gránit
@Dr. Felipe: lehet hogy igazad van,a nevezett csapatot 3 meccstől tiltották el.Most azt nem tom,hazai meccstől is vagy csak nemzetközitől.Az viszont biztos amennyiben feljelentés érkezik a FIFA,fegyelmi bizottsághoz azt ki kell vizsgálni.
Dr. Felipe
@Gránit: Ha megy feljelentés azt bizony ki kell vizsgálni de szerintem nem megy feljelentés mert a Román Labdarúgó Szövetség rendezi a nemzeti bajnokságot. Elintézik házon belül az ügyet és ahogy épp most hallottam a rádióban fog is kiszabni büntetést a szövetség a zászlóégetés miatt.
miazero
Szolnokon ilyen nem történhetett volna meg.
Gránit
@Dr. Felipe: Lehet,hogy igazságod van.
bretagne
"Lehugyozzuk a ti Magyarországotokat!" - lehet, hogy ez a Kossuth-tériek üzenete?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.