A magyar-szerb határ megnyitásáért demonstrálnak Belgrádban tartózkodó migránsok – jelentette az M1 aktuális csatorna kedd délelőtt.

A Híradó helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a szerb fővárosban többen éhségsztrájkba, tiltakozásba kezdtek kedden, azt kérve, hogy nyissák meg előttük a magyar határt.

A tudósítás szerint mintegy 150-200 ember – köztük többen hátizsákjaikkal, csomagjaikkal – elindult az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának belgrádi épülete elé. A tudósítónak nyilatkozók azt mondták, gyalog mennek majd a magyar határ felé.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

krumpli
@Szókrakész: Én ezt tényleg komolyan fontolóra venném, ha bekövetkezik a legrosszabb, és valamely módon idekerülnek, elővenném a szavazási adatbázist !!! Szopjatok g.cik !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@krumpli: Kívánom, hogy Orbán, ha már listáztak és tudják ki a libsikomcsi, akkor az ő közvetlen szomszédságukban, Csillebérc, Rózsadomb, mszp székház, szoci vezetők házai, Gyurcsány háza, dk-s szimpik lakásai, állítsák fel az újabb migráncstábotokat a visszadobott és a jövőben idekényszerítettek és a frissen neoeurópai migráncsok számára.
krumpli
@Szókrakész: Én ezt tényleg komolyan fontolóra venném, ha bekövetkezik a legrosszabb, és valamely módon idekerülnek, elővenném a szavazási adatbázist !!! Szopjatok g.cik !!!
Szókrakész
@krumpli: Simát megtenném.
Én semmi lelki transzba nem esnék tőle.
Szókrakész
@krumpli: Asszem lenne tátika a szocikomcsik és a dk komcsiknál, ha hirtelen elfeketedne a környék.
Mellette sorra épülnének a tőszomszédságukban a mecsetek.
Magyar szót nem lehetne hallani, csak annyit, hogy:

SEGÍTSÉG!!!
Orbán ments meg!!!

De azt is elnyomná a müezzin hangja, és a sok afrikai törzsi csatakiáltás.
krumpli
@Szókrakész: Nekem nem Orbán. De egy lámpára lógató párt most elférne... Jobbikos voltam VONAglók Cukiságoskodásáig... Velem együtt többszázezer volt Jobbikos várja hogy megkeressenek minket.. Novák Elődre várunk !!! Csak Merjen lépni
Szókrakész
@krumpli: Én se vagyok Orbán fan.
De egyenlőre nincs aki képviselje a magyarokat.
Se mszp, se dk, se Jóbik a huzaVonával, se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.