Brutális bántalmazásos videó tartja lázban Amerikát. A felvételen röpködnek a "Baszd meg Trump", "Basszák meg a fehérek" felkiáltások, de a média és a rendőrség eleinte nem akart beleállni a rasszista vonalba, úgyhogy tombol a trumpista jobboldal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A WH(White House) nagyon védte itt is a feketéket, ahogy nálunk a cigányokat szokták.
De aztán, mivel egész Amerika lázad, kénytelenek beállni ebbe a vonalba.

White House: "Too Early To Tell If Chicago Beating Was A Hate Crime"

Rohadt Osamáék.

De már itt is kezdenek tisztán látni a mocsok libsikkel kapcsolatban.

As a reminder, this is what Gingrich, said earlier on Fox and Friends: "If this had been done to an African-American by four whites, every liberal in the country would be outraged and there would be no question that it is a hate crime."
1magyar
Neeeem, az már nem, a feketéknek már jogai vannak ehhez is.Csak fordítva igaz. Akkor ordítoznak a jogvédők ugye?Minket lehet?
elnyomott
@1magyar: - nincsenek jogaik ehhez sem, büntetni fogják. Viszont fordítva nagyságrendekkel több eset van és nagyságrendekkel több eset marad büntetlenül.
Most akkor örülsz?
1magyar
@elnyomott: Nem, én egyiknek sem örülök.
elnyomott
@1magyar: - mégsem ordítozol a jogvédőkkel!
qxy
soha nem fogom meg érteni a rasszistákat . akik már az okát sem tudják meg mondani miért de akkor is utálják a akárkiket.
Nem egyszer meg kérdeztem egy 'vérbeli dillancsot" mert én csak így hívom őket.
.- Mit tennél ha a féltve szeretett egy szem gyermeked beállít hogy szerelmes és neked ki csordul a könny a szemedből mert a gyermeked szemén csillog a boldogság és mindent meg adnál hogy ez így is legyen. De erre be toppan a boldogság az ajtón élet nagyságban egy olyan gyerek akit te pont a nézeted szerint ki irtanál a világból.
Kitagadja a gyermekét? nem engedi? hagyja magát? vagy " lenézeti magát? vagy ? vagy ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.