Többet nem tehetünk a nyugodt repülésért, mint ha a Qantas cég járataira foglalunk – ők lettek ugyanis 2017 legbiztonságosabb légitársasága, írja a CNN.

Az AirlineRating.com idén is megjelentette azon cégek listáját, akik gépén – a szigorú biztonsági előírások és a statisztikák alapján – a legnagyobb lelki nyugalommal repülhetünk.

A Qantas már négy éve, évről évre elnyeri az első helyet, a légitársaság történetében ugyanis a repülés korának hajnala óta nem szerepelt haláleset. Igaz, minket ez kevésbé érinthet, hiszen ausztrál cégről beszélünk.

Előkelő helyen, a top 20-ban végzett ugyanakkor számos társaság, amellyel gyakran találkozhatunk európai útjaink során: ilyen a British Airways,  a Finnair, a KLM, a Lufhansa vagy a Swiss.

Szomorú hír a magyar utasoknak, hogy a külön felsorolt legbiztonságosabb 10 fapados cég közt sem a Wizz Air, sem a Ryanair vagy az Easyjet nem jeleskedik.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Emléxünk? Az "Esőember" című filmben is megemlítette az autista beteg bátyó, hogy ő csak Quantas-al repül.. -miért? -mert azokból még egy sem zuhant le...

..és ez vagy húsz éves történet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.