A szívszorító felvétel Indiában készült, a helyi tévék után a nemzetközi médiát is bejárta.

Egy szerettünk elvesztése nem csak az embereknek fájdalmas. Az állatok is gyászolnak. Láttuk, ahogy a kis majom édesanyja teteme felett sír

- így emlékezett vissza egy szemtanú az India déli részén található Kerala tartományban lejátszódott jelenetre, ami azóta végigjárta a helyi és a nemzetközi tévécsatornákat.

A pár napos kismajom és anyja egy országúton futott át Elanthoor településnél, amikor egy autó gázolta el az idősebb állatot. Az anya azonnal meghalt, kicsinyének nem esett bántódása.

A kis állat a balesetet követően visszaszaladt az anyjához, ébresztgetni, ölelgetni kezdte, majd amikor rájött, hogy meghalt, sírni kezdett. A helyiek közben kövekkel kerítették körbe a tetemet és a gyászoló kismajmot, majd gyászszertartásként virágokat és füstölőket helyeztek a halott állat mellé.

A helyiek eleinte képtelenek voltak a kicsit elválasztani anyja holttestétől, később egy idősebb majom sietett a segítségére. Az anyamajmot végül a helyiek a kiérkező rendőrök és vadőrök segítségével temették el, amit a kismajom egy közeli fáról nézett végig.

(Times of India)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.