Még március végén fedeztek fel egy holttestet a németországi Laupheim városában. A sváb településen éppen ötödikes diákok szedtek szemetet, amikor egy telefonra bukkantak, majd néhány méterrel odébb a 44 éves férfi holttestét is felfedezték, írja a Schwaebische.

A gyerekek azonnal szóltak az őket felügyelő tanárnak, ő pedig a rendőrségnek. Lassan már két hete a történteknek, de a fiatalokat továbbra is pszichológusok felügyelik.

Az akkori információk szerint a helyi hatóságok megerősítették, hogy egy magyar férfi testét találták meg, egyéb információt nem osztottak meg róla. A baleset és a gyilkosság lehetőségét sem zárták ki, ám a rendőrség szóvivője szerint a balesetet már most kizárhatnák.

Meggyilkolhattak egy magyart Németországban

Uwe Krause a helyi lapoknak azt mondta, hogy kezdetekben azt feltételezték, hogy az egyik létráról eset le, azonban a fején talált sérülések az elsődleges vizsgálatok szerint nem voltak elég mélyek, hogy a halálát okozhassák. A holttest is nagyjából 3-4 napig heverhetett ott, mire rátaláltak. Ezek egyelőre spekulációk, a hatóságok a boncolás eredményét várják jelenleg.

Az áldozat egy munkaközvetítő cégen keresztül jutott ki Németországba, majd mikor megszűnt az állása ő továbbra is a városban maradt. A hoteltől nem messze találtak rá a holttestére. A nyomozásban részt vesznek a magyar hatóságok is.

(Schwabische)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.