A Hír TV műsor vezetője szerint azok után, amit a magyar határon egy bevándorlónak át kell élnie, nem csoda, ha ezután könnyen fog radikalizálódni. Lukácsi Katalin ex-KDNP-s politikus volt Kálmán Olga vendége a Hír TV Egyenesen című műsorában pénteken reggel. Lukácsival a műsorvezető az Együtt augusztus 20-ra tervezett tüntetéséről beszélgetett, ám az igazi érdekesség nem is ez, hanem amit a migrációval kapcsolatban mondott. Az Egyenesen műsorvezetője szerint ugyanis a magyar határon tapasztalható bánásmód is hozzásegítheti a menedékkérőket, hogy könnyebben fanatizálhatók legyenek. Kálmán Olga véleményét szó szerint közöljük, az ominózus jelenet 5:58-tól kezdődik. „A jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek, és...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem is mondott hülyeséget K. Olga! Akiknek a menekülés során, vagy a célországban negatív élmények jutottak, nyilván, hogy hajlamosabbak radikalizálódni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Butácska vagy kis csacsi " marokkói spanyol fiú" - csacsika!
quadrocopter
@durbincs: Butácska vagy kis csacsi, " marokkói spanyol fiú" - csacsika!
wagabund
..." a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel, és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük,"...

csak szólok, hogy az említett kisgyerekek semmire nem fognak emlékezni, mert az ember ilyen... (viszont, hogy mire fognak, de az más lapra való...)

Kálmán egy szerepet játszik, amit a fülesébe súgnak...
quadrocopter
@durbincs: Butácska vagy kis csacsi, " marokkói spanyol fiú" - csacsika!
quadrocopter
@durbincs: Butácska vagy kis csacsi, " marokkói spanyol fiú" - csacsika! Szar ügy, mi?
quadrocopter
@durbincs: Butácska vagy kis csacsi, " marokkói spanyol fiú" - csacsika! Szar ügy, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.