Nem kellett sok idő arra, hogy Channing Tatum kiheverje a brit énekesnővel való szakítását. Máris keresi Jessie J utódját, méghozzá egy randialkalmazáson keresztül!

Channing Tatum máris keresi Jessie J utódját

Fotó: Kelly Defina/Getty Images

Ha most azonnal szakítanál a pasiddal, és lelkesen túrni kezdenéd a Tindert, akkor rossz hírünk van: a Raya nevű oldalhoz csatlakozott, mely elsősorban a hírességek szerelmi életét bonyolítja. Az exkluzív alkalmazás színészek, művészek és további kreatívok gyűjtőhelye. Egy bennfentes elárulta a 39 éves színész profiljának pár – őrjítő – részletét:

Igen, vetkőztem is. Sajnálom!

- vallja be a színész a bemutatkozásban, egy vállvonogató emodzsi kíséretében, miközben szól a Brown Sugar, D’Angelo-tól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Plottin and planning. Thinking i should start to create again. Picture by : @jessiej #leicaq

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés,

A forrás szerint a sztár pár hete csatlakozott a Raya közösséghez, és nem restelli, hogy társra vágyik: jól akarja érezni magát, és nem számít nála az, hogy online ismerkedik, vagy épp egy forgatáson botlik valakibe, esetleg az utcán. Egy barátja javasolta ezt az app-ot, és úgy érezte, nincs vesztenivalója, ha tesz egy próbát.

A színész Jenna Dewantól való elköltözése után kezdett a brit Jessie-vel randizni 2018 őszén, ám egy hónapja már ők is külön utakra léptek, említi meg a Harper’s Bazaar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.