„Jámbor András és a Szikra nem más, mint a woke ideológiával felülfertőzött nyugat-európai kultúrmarxizmus egyik helyi ügynöke, illetve bázisa. Az ide »látogató« ANTIFA néven futó terrorszervezet tagjait bázissal, logisztikai segítséggel látták a korábban már »műveleti területként« (csatatérállam) aposztrofált Magyarországon. Jámbor Andrást és a Szikra Mozgalmat teljes erkölcsi és politikai felelősség terheli a magyar állampolgárokat ért terrortámadás miatt! Ezért Jámbor Andrásnak le kell mondania!”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Kérdő jel jogos a Durbincs sógor mondata végén!Meg kellene nézni a törvényben ,hogy ki nem lehet országgyűlési képviselő, s ha ők is fel vannak sorolva ,akkor menniük kell!De ha nincsenek azok között akik nem lehetnek országgyűlési képviselők, akkor ez a felszólítás nem más mint vihar a biliben!Még egyet tudni kell hogy ma ?agyarországon , de más hol a világban sincs kollektív büntetés, minden ember saját cselekményéért és annak következményeiért felel, és ha az ANTIFA be került a társadalmi szervezetek nyilvántartásába, akkor ők akár tetszik , akár nem törvényesen működő társadalmi szervezetek, és ha tagjai bűncselekményt követnek el, akkor a tagokat bünteti a törvény és nem a szervezetet.
Rockxy
nincs semmiféle antifa.
fizetett verőlegények vannak, bérgyilkosok.
nem kell mindenütt az ideológiát keresni, nincs más csak az aljasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.