Lőrincz Tamás ellenfele a dél-koreai Kim Hyeonwoo volt a kötöttfogású birkózók 66 kg-os kategóriájának döntőjében. A magyar sportoló ezüstérmet szerzett. Lőrincz Tamás ellenfele a dél-koreai Kim Hyeonwoo volt a kötöttfogású birkózók 66 kg-os kategóriájának döntőjében. A magyar sportoló ezüstérmet szerzett...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Az ezüstérem mindig tudáson alapul, az aranyhoz pedig jó adag szerencse is kell. Így hát semmi sincs veszve, gratulálunk! Legközelebb a szerencse is meg lesz!
Atha
Fantasztikus formában volt Tamás, sajnos az a kis pech is benne volt a pakliban. Láttam minden meccsét, remekül küzdött és megértem a csalódottságát mert egy hajszálnyira volt az aranytól!
Le a kalappal előtte, gratulálok! Rio az ő olimpiája lesz!
csikknorisz
@Atha: Én is abban reménykedtem, hogy a 3 győzelem után már a 4. is menni fog. Nem tudom, benne van-e a pakliban, de a döntő jóval később volt, mint az első 3, azok szinte zsinórban mentek. Ha nem órákkal később tartják, hanem rövidesen, mikor fel volt spannolva az előző meccsek után, szerintem simán meglett volna az arany. Ez csak az én véleményem, na meg tapasztalatom is, bár nem birkózás terén. Ha meg kell szakítani, amibe épp bele vagyok lendülve, legyen az munka, akármi, sokkal nehezebb visszarázódni, mint ugyanazzal a kezdeti lendülettel megcsinálni. Gratulálok az éremhez, csak így tovább!
Atha
@csikknorisz: Ja, ja osztom. Kis dél-koreainak szerencséje is volt ám. Egyáltalán nem lehengerlő fölénnyel vitte a meccset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.