Pályáztak TAO-támogatásra, nyertek és két fűtött pályára, egy új buszra, egy traktorra, és a Pancho aréna biztonsági rendszerének fejlesztéséra költik a pénzt.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Hazaárulók , minden elé helyezik a kedves vezetőjük hobbiját . Szegényednek , emberek családok , gyermekek , nyugdíjasok , rokkantak . Erre jut , ja és mindenre másra , csak pályázzanak és adjanak ötleteket , amire törvényt hozhatnak !Kitétel valakinek a valakije kell hogy legyen .
Dr. Felipe
Tegnap meg azt hallottam hogy egy súlyosan beteg kislánynak nem jut 1.5 millió, hangsúlyozom csak 1.5 millió forint egy spanyolországi műtétre amely könnyebbé tehetné az életét.
Az anyukája kupakok gyűjtésével próbálja előteremteni a pénzt.

Persze jut 240 millió fűmagra amely 4 hónap alatt kirohad a stadionból, jut fűnapoztató gépekre, jut pár milliárd fűthető edzőpályára ízeltlábú hülyegyerekeknek.

Igaza van Gyurcsánynak. Kurva ország ez, meg geciország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.