Rendkívül ellentmondásosra sikeredett Kálomista Gábor, az MVM Veszprém kézilabdázóinak immár volt társelnökének hétvégéje. Előbb magabiztosan, a jövőbe is tekintve nyilatkozott, hogy azután két nappal később bedobja a törülközőt!   Mi minden lehet ezen egyáltalán nem prognosztizálható, 540 fokos fordulat mögött? Feltehetően sokféle választ lehetne adni, miként az is igaz lehet, hogy egyiken keresztül sem juthatunk el a teljes igazsághoz. Mindezt előre bocsátva jön egy vélemény a sok közül. A legszebb férfikornak mondott, ötvenes évei elején járó Kálomista egykor kertészként, majd különféle vállalkozásokban tevékenykedett, mígnem 1996-ban eljutott a Duna TV-be. Villámkarriereket futott be, amelynek során az első, sportos lépést a Magyar Sí Szövetség elnöki megbízatásának elnyerése jelentette, még 2005-ben.

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az orbánzártosztály géniusza ez is...a kővágóórsi tsz raktárból hosszú utat kellett megtennie az már igaz...révfülöpi önkormányzatot is szétverhette...na de a banda még összetart-taéálnak neki egyszoborhelyet még életébe,agodalomra semmi ok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.