Pro Comitatu díjat adományozott Dzsudzsák Balázsnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának csütörtöki ülésén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés – tájékoztatta a helyhatóság elnöke az MTI-t.

A megye hírnevének gyarapítása érdekében kifejtett tevékenységért, rendkívüli teljesítmény elismeréseként adható díj odaítéléséről zárt ülésen, egyhangú szavazással döntött a testület.

A közgyűlés kiemelt elismerését fejezi ki a nyírlugosi kötődésű labdarúgónak az Európa-bajnokságon nyújtott kimagasló teljesítményéért, a válogatott csapatkapitányaként a sikerek elérése érdekében megtett erőfeszítéseiért, a magyar szurkolók irányában tanúsított és a szélesebb közvélemény felé tett sportemberi magatartásáért – áll Seszták Oszkár (Fidesz-KDNP) közgyűlési elnök az MTI-hez eljuttatott közleményében.

"Dzsudzsák Balázs sportemberi kvalitásai, a pályafutása során elért sikerei, a labdarúgás iránti elkötelezettsége, a pályán nyújtott teljesítménye, a szurkolók és a szélesebb közvélemény felé tett sportemberi megnyilvánulásai hozzájárulnak Magyarország és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye jó hírének öregbítéséhez, a magyar labdarúgás elismertségének növekedéséhez, egyben pozitív és követendő példaként szolgálnak a jelen és a jövő nemzedékei számára" – írta a helyhatóság elnöke.

Seszták Oszkár hozzátette, a megyei közgyűlés egyben büszkeségét és nagyrabecsülését fejezi ki a magyar labdarúgó-válogatottnak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon elért eredményes szerepléséért.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@tobikamama: 10:20
...esetleg a cikkhez valamit ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Ha a focitudása is akkora lenne, mint az orra...
jó focista lehet- NE !!! Ja, és kapott elötte
csak ugy puszira 80.000.000.- HUF-ot !
tobikamama
@idppp: Nincs semmi megvető ha valaki nem ért a focihoz!!!
tobikamama
@Desischado: Ha valaki ennyire sötét sajnálni kell mindenki az orrával szép nem lehet mindenki olyan csodás mint te,vagy te is tudsz focizni vagy a Magyar népnek szereztél már örömöt,vagy bánt a pénze jaj de sok ember él a pénzünkön ezek legalább két hétig sorakoztattak,és jól.
volvós
@tobikamama: 10:20
...esetleg a cikkhez valamit ???
sziha
Nos... Mig mindenki a focival volt elfoglalva... Tudja valaki, hany mas ermet hoztunk haza vilagversenyekrol? Hany sportagban lettunk vilagelsok? Nem? Az o kituntetesuk hol marad? Az o fizetesuk hol marad (es marad el a "focistaketol")? Ha teljesitmeny alapjan kene sportletesitmenyeket letrehozni, akkor Mo. tele lenne medencevel, tataminnal, meg sporthajok (kajak, kenu) tarolokkal. De a stadionok sokkal fontosabbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.