Ross Brown, a Ferrari egykori technikai igazgatója a BBC-nek azt nyilatkozta, sok a spekuláció Michael Schumacher állapotáról, amelyek többsége nem fedi a valóságot – írja a HVG.

Mint fogalmazott:

Vannak biztató jelek, mi pedig mindennap imádkozunk, hogy egyre többet lássunk belőlük. Nehéz úgy beszélnem erről, hogy közben eleget tegyek a család kérésének is.

Brawn hozzátette, mindannyian abban reménykednek, hogy a hétszeres világbajnok pilóta idővel felépül súlyos sérüléseiből.

Michael Schumacher 2013 végén szenvedett síbalesetet, azóta állapotáról igen keveset tudni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Fradigege: Jól látod, de nem csak most már a balesete óta csupán a biznisz az érdekes, másik embert hagytak volna méltósággal meghalni, de őt nem...
Ki tudja mennyit érzékel ő a körülötte lévő világból, és hogy vannak-e érzései, gondolatai, ezt nem tudni, de a személyiségéből én arra következtetek, Ő ÍGY NEM AKARNA ÉLNI!!!
nemkati
@papa.49: Én is azt hiszem, Suni se, de más se akarna így élni. Csak akik szeretik, azok nem akarják elengedni, amíg van egy hajszálnyi remény. A halál mindig az életbenmaradottakról szól, a halottnak a halál után nincsen semmi!
papa.49
@nemkati: Elfogadom a véleményed de nem értek egyet teljesen vele...Én azt tartom a lélek, vagy a szellem, nem hal meg a testtel egy időben, hanem képes arra hogy újra testet öltsön...
Ami a Sumi esetében történik az szerintem a legnagyobb gonoszság...
nemkati
@papa.49: Nem gonoszságból tartják életben. Akik szeretik, azok valószínűleg azt szeretnék, hogy amíg van egy szál remény, addig vele lehessenek. Nem tudom, hogy csak a mesében van így, vagy az életben is, de van hogy hosszú évekig kómában levő valaki egyszercsak magához tér, és akár Sumival is megtörténhet ez.

A reinkarnációban hinni jó dolog, én is szeretnék, de azért az egyén egy és megismételhetetlen, testestül-lelkestül, szőröstül-bőröstül. Ha a lélek és a szellem másik testben újraszületik, az már nem ugyanaz, az már egy másik ember.
papa.49
@nemkati: Ha érdekel elmondom az esetünket az egyik fiú unokánkkal, hozzáteszem eddig én se nagyon hittem benne...Priviben...
nemkati
@papa.49: Naná, hogy érdekel! Meséld el, lécciléccilécccííííííííííííííííí!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.