A magyar férfi kézilabda-válogatott végig vezetve 27-25-re legyőzte az olimpiai bajnok Dánia csapatát a franciaországi világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében, Albertville-ben.

A dánok búcsúztatásával negyeddöntős a magyar válogatott

Eredményesen kezdte a találkozót a magyar együttes, amelynek játékára jó hatással volt a csapatkapitány, a bokasérüléssel küszködő Nagy László visszatérése. A folytatásban több hiba is becsúszott, de mivel nagyszerűen küzdöttek a játékosok, a szünetben 13-12-re vezettek.

A második felvonás is jól kezdődött magyar szempontból (20-16), de az utolsó negyedórában a fáradtság jelei látszottak a játékosokon, amit az egyre hatékonyabban védekező és gyorsan támadó ellenfél kihasznált (23-23). A magyarok harci szelleme nem lankadt, Balogh és Császár góljával ismét két gól volt az előny (26-24), és a rendkívül izgalmas utolsó percet is a magyarok bírták jobban.

A magyarok a negyeddöntőben a norvég válogatottal találkoznak kedden 17 órakor, ugyancsak Albertville-ben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ez hatalmas! Szép volt fiúk ! Így tovább !
Nagy gratula!
Edmond Dantes
A mi csapatunk olyan,hogy a leggyengébb csapattól is ki tud kapni,ugyanakkor a legerősebbet is képes kiverni.A bookmaker irodák imádják az ilyen fiúkat és mi is,ha nyernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.