Rajongóira bízta 2017-es sisakjának megtervezését a háromszoros Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton – a brit versenyző pedig szerdán ki is hirdette a győztest.

Forrás: F1világ.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Felőlem fekáliát is rakhat a fejére.
Nem tartom sportembernek, csak egy akaratos pojácának, aki ha nem nyer, úgy duzzog mint a sarki maca, ha nem megy a bót.
wagabund
@nevemnick: ennek ellenére baromisok pénze van...ez teljesen megváltoztatta...

majd akkor vesz vissza az arcából, ha jön egy sokkal jobb pilóta... és jönni fog, az biztos.
nevemnick
@wagabund: reméljük. A technikai sportokat (a sízést is szeretem), egyetlen egy technikai sportban sem láttam ilyen visszataszító viselkedésű embert mint Hamilton. Habár Sennában is volt egy kis bibi, de viszont ő volt, és még mindig ő az F1 örökös világklasszisa. A többi F1-es pilóta is a viselkedésükben, humorukban,és a lehetőségeikhez mérten sokkal többet érnek. Legalábbis az én véleményem szerint...
wagabund
@nevemnick: talán az is magyarázat lehet a viselkedésére, hogy sokáig az keringett a világhálón, (és néha szofisztikáltan a printen is), hogy fekete versenyző a gyenge képességei miatt sosem lehet F1 pilóta...
ez elég kemény megállapítás volt...főleg annak a fényében, hogy megjelent Hamilton...
..hirtelen nagy kuss lett ( Hamilton nem felejt, bizonyítani akar több millió fekete helyett)

véleményem szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.