Nem nagyon hatotta meg a Diósgyőr szurkolóit az új stadion, mivel a csapat kikapott a Mezőkövesdtől. A meccs után a csalódott szurkolók a focistákat megvárta, akiket a rendezők sorfala közt menekítettek ki a stadionból.

Hiába az új stadion, a Diósgyőr szurkolói nem annyira hatódtak meg, hogy végre ismét hazai pályán játszhat a csapatuk – mivel a DVTK 1-0-ra kikapott a Mezőkövesdtől.

Így menekítették ki a diósgyőri focistákat a szurkolóik elől – videó

Fotó, címlapi kép: MTI/Vajda János

A furcsa edzőváltás miatt is nyugtalan szurkolóknak több sem kellett, a vesztes meccs után többen összegyűltek a kerítésnél, hogy "megvárják" a focistákat. 

A csapattagokat végül a rendezők sorfala közt kísérték ki a stadionból, míg a szurkolókat a több sornyi rendőr tartotta vissza – derül ki a Nemzeti Sport Online videójából.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Miért nem hagyták egymást szétverni? A stadion megvan játékosok és szurkolók nélkül is.
Sőt, tovább marad meg az állaga.
papa.49
Akkor megint bebizonyosodott ezt a 13 milliárdot is kikúrtuk az ablakon, hiába MI EGY GAZDAG ORSZÁG VAGYUNK !!!
Sámannus
Az ország reménytelensége pont ilyen amíg ezek vannak hatalmon. Állítólag a rend és törvényesség országában csak a migránsok jelentenek fenyegetést.
Bakondi szállás mester meg rábukhat a fütyijükre ha meg akar védeni minket.
Van egy Nógrádi nevezetű megmondó is, az egész világon ossza az észt, oszt itt meg a fejét eszik meg a bűnözők, akiket a NER nevelt ki igen aprólékos szakértelemmel.
Edmond Dantes
Ne a focistákat verjék meg,ettől maximum csak valamivel gyorsabban fognak futni,mert menekülnek.Ezt a stadiont fenn is kell tartani. Ki és miből? Ez az igazi kérdés. A polgármesterrel foglalkozzanak,hogy ő is érezze a törődést.De Orbánt is meglátogathatnák,mert a vállalkozó haverja dögre kereste magát,a sokmilliós probléma meg ott maradt a városnak.Az nem tűnt fel,hogy Orbán nem ment el avatni,pedig imádja az ilyen szerepléseket.A focista lecserélhető,a stadion nem .Nem tudom,hogy van e a városnak sakkcsapata. Ha kikapnak,őket is megkergetik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.