Vadócz Krisztián visszatért a hongkongi bajnok Kitchee SC labdarúgóklubhoz.

Visszatért honkongi csapatához a negyvenkétszeres válogatott magyar labdarúgó

Az egyesület honlapjának szerdai beszámolója szerint a középpályás hamarosan csatlakozik a csapathoz, amelynek színeiben a legutóbbi idényben veretlenül lett bajnok. Az előző szezonban az uruguayi Diego Forlán volt a csapattársa, a mostani idényben pedig a mali Mohamed Sissokóval, a Liverpool, a Juventus és a Paris-Saint Germain korábbi középpályásával játszik majd együtt.

Vadócz korábban Magyarországon kívül Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban és Ausztráliában is futballozott. A Kitchee SC-hez először tavaly januárban igazolt, majd idén májusban a hongkongi liga legjobb játékosának választották. Távozását követően nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, a Budapest Honvédhoz, amelyben a bajnoki mérkőzéseken és az Európa-liga-selejtezőkön is alapember volt, de augusztus 31-én szerződést bontott a kispesti klubbal.

A magyar válogatottban 2004 és 2011 között negyven meccsen lépett pályára, majd hosszú szünet után, Georges Leekens szövetségi kapitány döntésének köszönhetően idén júniusban Fehéroroszország és Ausztrália ellen ismét szerepet kapott.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor nagy tudású lehet, ha visszatér a hongkongi bajnok Kitchee SC-hez. Már azt hitem, hogy valamelyik Nyugat-Európai csapatnak ment el az esze. Erősíthetné Kádár Tamás Dinamo Kijev csapatát is, és akkor két kutyaütő lehetne egy csapatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.