HÁT IGEN NEM KÖNNYŰ A WADA "élete"!!! ---------------------------------------------------------------- Az orosz sportminiszter szerint a nemzetközi ellenőrök másolatokat készíthetnek a moszkvai doppingellenőrző laboratóriumban tárolt mintákról és ellenőrizhetik is azokat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai48
-##-Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
RonaGyuri
Mindeközben a derék matyar sportriporterek rongyosra sírják a képernyőt

A portáltól szokatlan írás jelent meg a Népszavában

Lehet persze az én lapozgatási stílusommal van a gond, de nem nagyon emlékszem arra, hogy a Wada ügyeivel, túl a legnagyobb botrányokon magukon foglakoztak volna. Na jó ez igaz az egész matyar-médiára. Kivétel az EUSP –osok, aki sokat foglakoznak vele, de bár ne tennék. Különösen azok, akik a biatlon versenyeket végig-rinyálják, hogy szegény ruszkik (a német kedvenceikről nem dumálnak, csak sóhajtoznak). Az atlétika mellett a téli sportok lebukásai voltak a legnagyobbak.
Nos ebben a kultúr-környezetre lebbentett a Népszava.
Beszámolván arról, hogy „A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) öttagú delegációja egy hétig Moszkvában tartózkodott, majd múlt pénteken úgy távozott az orosz fővárosból, hogy amiért érkezett, nem valósult meg, nem tudta meglátogatni a doppinglabort.”.
Ami egy dolog, mert más mókás dolgok is vannak a Wada életében; hogy mást ne említsek még Európában éjjel is előveszik a sportolókat, egyes távoli vidékeken elérhetetlenek; akár a kenyai (és környéki) futókat, vagy a kolumbiai bringásokat (élükön az isteni Nairot, aki fél évet tölt távol a Wada-tól).
A cikknek azonban nem ez a fő poénja, hanem az orosz hivatalos (nincs jobb szó rá) hablaty: „az ellenőröknek figyelembe kell venniük a helyi törvényeket, de ha azokat nem sértik meg, ők készen állnak az adatok rendelkezésre bocsátására.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.