Tony Martin meglökte Luke Rowe vállát, ő pedig ezt követően megragadta ellenfele nyakát. A nemzetközi szövetség (UCI) és a szervezők közleménye szerint az Ineos és a Jumbo-Visma versenyzője fegyelmi vétséget követett el, amikor meg nem engedett módon akadályozta riválisát a Pont du Gard és Gap közötti 200 kilométeres etap során. Martin meglökte Rowe vállát, ő pedig ezt követően megragadta ellenfele nyakát.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ASO-nak nem számít kiről van szó

Bár azt mondhatnám, hogy igen ritka dologról van szó

Akik néztük – bár különféle kakaskodások nem túlságosan ritkák a bringa-sport közben – nem is kicsit elcsodálkoztunk azon, ami történt. Mármint a dolog azon részén, ami látszott is a képernyőkön. A walesi Luke Rowe-t (INEOS) és a német Tony Martint (Jumbo-Visma ) kizárták a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyről.
Látszani csak annyi látszott, hogy a mezőny elején a sokszoros világbajnok – látszólag érdemi ok nélkül – kétszer is – egyértelműen szándékosan - kilöki az úttest melletti árokba a versenytársát. Ezt követően láthatóan vitatkozva eltűntek a mezőnyben. A döntés szerint ezt követően később a sértett megragadta a másik nyakát.
Bár én nagyon szorítok a franciáknak, de nehéz figyelmen kívül hagyni egy lapvető tényt, hogy az állás:
Az összetett élcsoportja:
1. Alaphilippe 61:00:22 óra
2. Thomas 1:35 perc hátrány
3. Kruijswijk 1:47 p h.
4. Pinot 1:50 p h.
Azoknak, akiknek nem mondanak sokat a nevek: az első és negyedik egy-egy francia, míg Thomas -nak Rowe, és Kruijswijk-nek Martin az egyik fontos segítője!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.