Kocsis Antal hátrányba került, de erőt merített, és legyőzte a francia ellenfelét 1928-ban. Megélhetési bajai voltak, így profinak állt, Amerikában halt meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen szívszorító történet. Bosszút állt a franciákon. Győzött a szorítóban. Talán még az ""elcsatolt területek"" is visszaszálltak néhány pillanatra.
Csak azt magyarázza meg végre valaki, hogy egy, már akkor is nemzetiségileg döntően nagyobb számban levők miért nem tiltakoztak, amikor lecsatolták őket az elnyomóikról? Igazságtalan nem-trianoni béke? Az erdélyiek most tépik a szájukat azért az önrendelkezésért, amit az akkori magyar államvezetés az istennek se akart megadni. Hogy van ez? Most járna, akkor tilos volt? És a vesztes, de hódító háborúról már szó se essék. Akkor Piavénál kellett a keleti bérceket védeni a magyar honvédnek? Miért mindig 3.000 km-re van a védvonal első sora? Aztán, amikor jól pofán vág minket a hódító, akkor jönnek a komcsik meg a zsidók (vagy aki kell).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.