Egy főzelék sűrítéséhez nem habarásra vagy rántásra van szükség, hanem egy egyszerű kézi turmixgépre. Ha kihagyjuk a lisztet a főzelékből, nem csupán könnyebb lesz az étel, de az emésztés folyamata is gyorsabb. Tejszín és tejföl helyett használjunk kefirt vagy zsírszegény joghurtot, zsír helyett vajat vagy olívaolajat. Ebben az esetben is nyugodtan sűríthetünk némi turmixolásal akár.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.