Megveti és kitaszítja őket a társadalom szerencsésebb fele. Pénzért árulják a testüket, pénzért adnak könnyű örömöt, az út szélén ácsorogva, egy strici „alkalmazottjaként” ribancok, és soha nem lesz könnyű az életük, még akkor sem, ha egyszer abba tudják hagyni az ipart, és nem vén kurva lesz belőlük, akik egy liter kannás borért adják fogatlanságukat. Nem a luxus csajokról, nem a csóróbb egyetemistákról van szó, hanem azokról, akiket vagy eladtak, vagy már az intézetből így vártak, és a sorsuk előre meg volt írva, egy lánykereskedő, vagy egy strici írta, akiknek már szüleik sem voltak, vagy ha voltak, akkor sem azzal foglalkoztak, hogy a lányuk inkább legyen tisztességes utcaseprő, és ne ő legyen a szemét az utcán. A Micsoda nő (Pretty woman) csak egy mese, a magyar, hajtós prostikat többnyire senki nem akarja rendes asszonnyá tenni, pláne nem jön el a herceg fehér limóval, maximum egy régi, szakadt mercivel, talán egy körre, nem többre.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Én is gyakran elgondolkodom, amikor látom őket az út szélén miniben, vagy csak egy neccharisnyában, mert már olyat is láttam, hogy milyen köszvényesek lesznek 40 éves korukra...
libabor
A legkisebb bajuk a köszvény legyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.