Steaket sütni nagy kihívás mindenkinek, aki nem szakács, vagy még sohasem próbálta. Íme, néhány tipp és fortély, ami segíthet, de ne keseredjünk el, ha elsőre nem olyan lesz, mint amilyen az emlékeinkben él.

Feltöltő: fincsimi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
A francnak sem kell félig nyers hús...
ila51
@Zsoel: Ez félig sült !
Amit itt leírtak abból még laikus tényleg nem tud remekelni . Én ettem amit mester csinált , igen finom volt :))
Zsoel
@ila51: Lehet félig sült is, csak nézőpont kérdése. :) De én minden húst jól átsütve szeretek, a marhát is beleértve. Ez persze nem azt jelenti, hogy szénné kell égetni a külsejét, de nem is azt, hogy belül még rózsaszín és csömcsög...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.