Újabb botrány rázza meg a román tanügyet. Az interneten ugyanis közzétettek egy filmecskét, melynek főszereplői, két szépvásári diák az iskolai vécében közösül. A videót valószínűleg egy másik középiskolás készítette, aki a szomszédos fülkéből, a vécékagyló tetején állva filmezett.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
Ez már 20 éve is így volt! Csak a tornaterem melletti öltözőben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
@musicnummer1: Dehogy jobb ! Te biztosan nem próbáltad! A Dáciában igenis k...rva jó volt anno a 70-es évek végén. Popsi a hátsó ülésen, üléstámla lehajtva, egyik tűsarkú a műszerfalon, másik kinn az oldalablakon...brrrrrr. Még ma is összefut a nyálam, ha rágondolok.
Dulcinea
@musicnummer1: @töky: Aztán vigyázzatok ám! mert az autók hátsó ülése gyereket okozhat!:))))))
kiskutyauto
...ez most miért botrányos? Mi köze ehhez a tanügynek? A botrány legfeljebb az, hogy a hülyegyerek aki felvette, fel is rakta a netre... az meg hol érinti a tanügyet..? Az MAGÁNÜGY könyörgöm! Aki azt mondja, hogy ilyen nem fordulhat elő, az hazug álszent idióta. Ilyen mindenfelé a világon percenként előfordul, teljesen normális és jó dolog... 15-16 éves tinédzserekről van szó könyörgöm!
Proli
Mi még bagóztunk ők meg már bagzanak :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.