Ismert alapanyagokból készül olyan fűszerezéssel, amely egyensúlyt teremt az ételben, és elhárítja a karfiol durva tulajdonságait, amelyek kellemetlenséget okoznak, mint a felfúvódás és a gázképződés. Ugyanígy készíthetünk más zöldségekből is ragut, a burgonyát felválthatja a csicsóka vagy a batáta, a karfiolt a brokkoli, illetve adhatunk hozzá zöldborsót is. A fűszereket érdemes beszerezni, mert nemcsak csodálatos illattal és ízvilággal ajándékoznak meg, hanem sok emésztési probléma megoldását is jelentik.

Feltöltő: Monitor Magazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.