Gáspár Evelin szeretne visszatérni Amerikába tanulni. Hogy megkeresse a repülőjegy árát, az egyik vidéki polgármesteri hivatalban takarítónő lett.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@dömdödöm: azt a pár napot csak nem írja be :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
nem ütött az apjára, Evelinke legalább dolgozik...
Dr ATEISTA
Minimum egy évet kell dolgoznia minimálbérért, hogyha össze akarja kaparni a több százezer forintos repülőút árát...
mátmar
Jé! Apucinak már nem telik a repülőjegyre? Pedig, hogy dicsekedett a 2 milliós báli ruhával! Meg az adócsalás miatt kirótt büntetéssel, aminek egy részét visszafizette.
antiszennyezo
Munkásbusz után rohanó szkinhedet én még nem láttam. Hamarosan már nem lesz annyi a közösben amiből eltarthatjuk az egyre kiterjedtebb szélsőjobboldali mozgalmakat.
Szvetlana
@Dr ATEISTA: 21.26 csak addig fog dolgozni,( 3 hónapig) amíg az Amerikai Nagykövetségtől megkapja a beutazási engedélyt, s aztán istenneki fakereszt:))
Uborkakulcs
Nahát, Evelinről régóta nem beszél senki? Akkor gyorsan írjunk egy cikket és ismét a rivaldafénybe kerül a kiscsaj. Hány egyetemista van, aki a tandíjukat munkával teremtik elő?? Akkor róluk miért nem cikkez egyik szennylap sem??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.