Kövér László házelnök és alelnökei 2011 és 2013 között 126 külsőssel szerződtek, amire 98 millió forint ment el – írja a 444.hu.

A lap kikérte a szerződések listáját, és kiderült, főleg Kövérnek volt szüksége külső segítségre. Pedig a házelnöknek egy 8-10 fős titkárság is dolgozik. A politikus három év alatt 47 millióért adott megbízást, míg az alelnökök inkább kímélték a közpénzt: összesen is csak 42 milliót fizettek ki.

A megrendelések között több érdekes tétel is akad. A fideszes Lezsák Sándor alelnök 360 ezer forintért közvélemény-kutatási adatokat dolgoztatott fel egy eredetileg kerámiákkal foglalkozó vállalkozással. De a legtöbb érdekességet Kövér listája tartogatta.

A házelnöknek rendszeresen segítséget kellett kérni a beérkező levelek miatt. „Választervezetek készítése az Elnöki Kabinethez érkező levelekre" tárggyal nyolc szerződést kötöttek, amelyek összértéke több mint 4 millió forint volt. Külön érdekesség, hogy a szerződések nem követik egymást időben. Így 2011 elején négy hónapig foglalkozott ezzel egy cég, ám azt követően – legalábbis külsősként – egy évig senki. 2013 januárjában viszont egyszerre három személy feladata is a levelezés volt 240-270 ezer forintért.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nyilván azért, mert még a hülyeségeit sem tudja magától megfogalmazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@QQCSI: Kövér, felvételi nélkül került az ELTE-re, pusztán " pártalapon"...tehát alapos oka van szidalmazni azokat a "büdös komenyistákat"...(?)
bukfenc
Szerintem ezek (kósa, kövér stb) versenyeznek ki a leggusztustalanabb cinikus tolvaj.

Remélem lesz -Kijev szindróma!!
összefogás
@Meine Ehre heisst Treue: ÖSSZEFOGÁST!!!
QQCSI
@összefogás: Tök mindegy, van-e diplomája köteleskövérnek, Laci néninek még az érettségi bizonyítványát sem láttuk! (nemzeti fejlesztési miniszter)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok