Kéthetes gyógykezelését tölti Kínában Bajor Imre, akiről előző héten derült ki súlyos betegsége: agydaganatban szenved, de egyelőre nem tudni, jó- vagy rosszindulatú a tumor. Felesége féltve engedte el Ázsiába, de bizakodik benne, hogy tudnak javítani a színész kritikus állapotán. Imrét az útra fia kísérte el, a legújabb információk szerint azonban Bajor lelkiállapota válságos.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem szeretnék szívtelennek tűnni, de még azt sem tudják, jó-vagy rosszindulatú-e a tumor, de azt már tudják, hogy csak Kínában gyógyítható?! A kolléganőm férjét kb. egy éve műtötték agydaganattal, előre közölték velük, hogy a tumor elhelyezkedése miatt rendkívül kockázatos a műtét, ha sikerül is, hosszú lesz a rehabilitáció. A műtét sikerült, az illető már majdnem ugyanolyan, mint azelőtt. EMLÍTETTEM MÁR, HOGY BUDAPESTEN MŰTÖTTÉK?

www.oiti.hu/beteginformaciok/megkozelithetoseg.html
soljanka
Jobbulást Bajornak..
Lehet, hogy más embernél nem tűnne túlkapásnak, de Bajor mindig is nagyon teátrális. Csodálatos dolgok vannak a keleti gyógyításban, és szerencsés Bajor Imre, hogy megengedheti magának.De a nyugati orvostudomány is sok mindenre képes. Persze azt nem tudhatjuk, hogy kipróbálta-e őket.
Lehet, hogy utolsó mentsvár- reménysugár volt. Nem tudhatjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.