Az online társkeresést sokan szidják azért, mert személytelen, rengetegen csak szórakoznak rajta és nem komoly kapcsolatot keresnek, illetve temérdek elfecsérelt idő és energia amíg egy randit sikerül összehozni. A randikon pedig általában olyan emberek jelennek meg, akik nem is tetszenek és legszívesebben még a kávé előtt elszaladnál. Megéri egyáltalán? Rengeteg sikersztori (és a korral együtt fogyó ismerkedési lehetőségek) igazolja, hogy igen. És akkor itt vannak a telefonos randi applikációk! Most nem a társkereső oldalak mobilra fejlesztett változatáról van szó, hanem a kifejezetten a mobil környezetre megírt és csak ott létező appokról. A legtöbbjüknél nincsenek nagy szenvedés árán megírt adatlapok, nincs hosszas üzenetküldözgetés: látsz egy képet, eldöntöd, hogy tetszik-e vagy sem a másik, rányomsz és kezdődhet a legfeljebb SMS-méretűre tömörült ismerkedés amelynek lényege hogy minél gyorsabban összehozzátok az első találkozást. Most bemutatok hármat közülük:

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
De miért kell már mindennek felpörögni ebben az über de modern korban? Mindenhez kell idő , egy kapcsolathoz meg főleg a felfedezés a megismerés nem pár perc óra alatt lesz.
A külsőt azt igen azt lehet látni , van akinek elég.
De állítólag nincs idő ismerkedésre , de utána hogy lesz idő a másikra a nagy élet rohanásban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.