Nem kell már azon aggódnia Ördög Nórának, hogy az RTL Klub bíróságra viszi az ügyét. Információnk szerint a műsorvezető kifizette a csatornának a szerződésszegésért kirótt büntetést. Több forrásból megerősítették a Borsnak: Ördög Nórának nem kell bíróságon pereskednie azért, mert szerződését megszegve átigazolt a TV2-höz. Mint ismert, az RTL Klub dédelgetett sztárja egyik pillanatról a másikra jelentette be, hogy a konkurens tévécsatornánál folytatja pályafutását. Ezzel megszegte szerződése versenykorlátozási részét, mivel még élő szerződéssel a zsebében írt alá a másik társasághoz. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki emiatt korábban pert helyezett kilátásba, nem kívánt nyilatkozni, mindössze annyit mondott, hogy minden korábbi nyilatkozatát fenntartja, vagyis azt, hogy a műsorvezető távozása nem marad következmény nélkül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsizsike
Én úgy hallottam, hogy a TV2-vel soron kívül döntették el, hogy egy percig sem maradhat a Nóra annál az ótvar RTL-nél, ha már ilyen afférba keveredtek velük bizonyos körök. Kerül, amibe kerül.
mariaberta
Túl sokat foglalkozunk Ördög Nórával. Feleslegesen.
Desischado
@Horizont: Ez az én véleményem is. Sunyi, kétkulacsos politika, amit csinált. Sohasem bírtam ezt a nőt, és most kiderült, hogy a megérzésem helytálló volt vele kapcsolatban. Sunyi, álszent, köpönyegforgató kis celeb. Ennyi.
gödörben
Én is szeretnék echo adózási rendszerben fizetést kapni.
dömdödöm
A tehetségtelen bécsikapú szájú műsorvezetőnél 100 X tehetségesebbek járkálnak az utcán munka nélkül csak xarik rá mindenki ! 1 -et favorizálnak évtizedeken keresztül mig ki nem fordulnak a xékből , szellő és társa , lilu , liptai , és még sorolni lehetne :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.