Az orvosok már hosszú ideje figyelmeztetnek a magas sótartalmú étrend veszélyeire. Lehet, hogy összetettebb a probléma, mint hittük.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
A magyarországi üzletekben kapható konyhasó elképesztő módon nem Nátrium klorid, hanem az egészségre rendkívül károsan magas kálium klorid tartalommal kerül forgalomba!!! Ez nem paranojás vélemény, íme a Magyar Szabvány előírása: tiszohu1.megacp.hu/wp-content/uploads/2013/10/MSZ-11007.pdf
Szimba
Meg a tej. Hol élet és egészség, hol ártalmas, mert nehezen emészthető. A zsír egyike szervezetünk fontos tápanyagainak, amelynek azonban túlzott bevitele könnyen egészségügyi problémák forrásává válhat. A sokat emlegetett negatív következmények miatt az emberek fejében gyakran tévesen "feketelistára" kerül ez az élelmiszeralkotó, holott megfelelő módon és mennyiségben fogyasztva kifejezetten előnyös szervezetünk számára. Hát ennyi. Mindent együnk, mindent módjával. Szerintem.
szandokan
@Szimba: A szénhidrátok, natív cukrok sokkal veszélyesebbek a zsírnál.
pbalage
@szandokan: a laktózról már ne is beszéljünk. Alig érek el a klotyóig, mikor valamiben találok belőle.
szandokan
@pbalage: Pedig az sok mindenben van, még a gyógyszerek többségében is. Ami számomra kiábrándító, hogy a lopediumban is, ami ugye egy hasfogó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.