Végső búcsút vettek a klagenfurti Szent András-temetőben Thomas B.-től, a hummeres gázolótól. Halálának körülményei nem tisztázottak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@csa-csa: - Kínában, meg keleti országokban, ahol mindennapos a halálbüntetés, mégis van bűncselekmény.
Egyébként ha meggyilkolták a hummerest, az ő szülei kezébe is lehetne odaadni a gyilkost, nem? Hiszen törvénytelenül gyilkolták meg.
oncogito
@csa-csa: - aztán meg a feltételezett gyilkos szülei, vagy közvetlen hozzátartozói jöhetnek és őket az általuk megölt hozzátartozói.
Végén hozzád is eljuthat egyezer a sor...
csa-csa
@oncogito: na pl. a maffia meg is torolja kamatostól ha meggyilkolja bárkijét is az tuti! az akciófilmekben kifejezetten csípem mikor hullik a férgese! legalább ott!
talán csak szerencsém volt, eddig nem gyilkoltak meg senkimet hála a nem is tudom minek! de megtörténhetett volna.
na és persze ugyanolyan tehetetlen lennék ellenük egyébként mindenki!
sajnos csak elméleti szinten tudom kiélni a dühömet ezek ellen.
oncogito
@csa-csa: - lehet, hogy csíped a vérengzést, én továbbra is a törvényesség mellé teszem le a voksát.
Én itt abbafejezem, mert véleményeink megkövültek és én különben sem akarok senkit semmiről meggyőzni. Csak a maga véleményét "védtem" eddig is.
csa-csa
@oncogito: igen! Kína tényleg cicózik a bűnözőkkel, de egy biztos, többé nem tud se rabolni, gyilkolni, sem senkit bántani.
valóban a hummerest a szülei kezére lehetne adni! hogy törvénytelenül tették el láb alól? biztos ez is igaz! De hogy többet az sem gázolhat senkit halálra pláne szándékosan az tuti!! és ez a lényeg! de eleget ragoztuk. üdv.
csa-csa
@oncogito: tévedésben vagy! egyáltalán nem csípem a vérengzést, csak úgy érzem igazságosnak hogy a gyilkosokat el kell törölni a föld színéről. Gondolj bele mikor pl. embereket agyonvernek csak úgy szórakozásból! Hát szórakozásból kétszer nyírnám ki ha tehetném a rohadékokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.