Autóhitelét nyolc éve nyögi, az új otthonára felvett kölcsönt végtörlesztette: Görbe Nóra lakása odalett, meleg víz nélkül kezdenek új életet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
A jó életből rosszabb visszafele lépni.
Ezt a meleg vizet nem értem, nálunk is úgy van ha melegítünk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@lópicigáspár: - minden bajban levő devizahitelest sajnálok. Cikket általában ismert személyről írnak.
Vajon miért provokáló ez sokak számára...?
wagabund
@lópicigáspár: 20.06..

igen, félreértette..ezért nem is reagáltam..
fölé ment, előfordul.

azontúl ez egy cikkecske, ami vagy igaz, vagy nem..(.ismervén az újságírás finomságait)
m.macskosz
"Néha, ha kisírtam a haragom a hitelekkel kapcsolatban, azt láttam, mások még nálunk is nagyobb bajban vannak. Százezrek problémája ez, és azt sem tartom kizártnak, hogy van ebben tudatosság a bankok részéről."
Bizony, csak a jó ég tudja, hányan lettek öngyilkosok...:(
gödörben
@wagabund: Egyetértek ez nem hír, mert csak azt tuszkolja a fejekbe, hogy szegénynek milyen rossz most, hogy így járt. A többi aki így járt vagy még rosszabbul azzal nem foglalkozik senki, pedig az a többség. Nekik is az életük munkáját vették veszik el és nem annyi a jövedelmük közel sem mint a szinészeké, most celebeknek kikiáltott sok senkié (tisztelet a kivételnek, mert biztos van köztük is szinésznek való)
gödörben
@m.macskosz: Tudatosan a politikusokkal karöltve teszik tönkre az embereket. Lehet erről mindent találni az interneten. Mégsem tesznek teszünk ellenük semmit csak jártatjuk az ujjainkat a billentyűkön.
Vizual
@gödörben: Igazad van. Én is ezt hiányolom ebben a sok kommentben. Nem tesznek semmit. Szerintem félnek mert ugye sokan a szocializmusban szocializálódtak, és most ugyan azt látják. És a zavart még meg is tetézi ez sok félrevezetés, kavarás, keverés a fogalmakkal, és annak tartalmával. Én csak az írásokban a tájékozatlanságot látom és a monitor előtti bátorságot. Na majd ha Deutch barátunk végzet a net modernizálásával és törvény lesz, meglátod kiürül a Propeller. Új kocsikat vettek és függönyöket is, talán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.