Pittsburgh – Dr. Jan Seski a második egyesül államokbeli gyanúsított, akit megneveztek a zimbabwei oroszlán vadászat kapcsán indított nyomozás során. A Cecil nevű híres oroszlánt megölő Palmer mellett vélhetően ő is tiltott vadászatokon vett részt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Meg a lézer féle 120 millás fácánvadászatot se felejtsük el.
KERKA
Két rohadt dögevő. Remélem a börtönben fognak megrohadni 15 évig. A Zimbabvei kormány tegyen lépéseket ez ügyben
Zsoel
A vízilóvadászatban (ahogy nagy vadász-íróink, többek között Kittenberger Kálmán, gróf Széchenyi Zsigmond egyöntetűen írják) nincs semmi sport, nem egyéb partról végzett céllövészetnél. (Ráadásul a fejbe lőtt vízilovat nem is lehet azonnal partra húzni, mert elmerül, és csak 3-4 óra múltán vetik fel a gyomrában fejlődő gázok.) Szóval én alapjaiban sem nagyon értem a sportvadászokat, de hogy miért akarja valaki pont egy nyomorult, behemót vízilovon gyakorolni a célba lövést, az aztán végképp nem fér a fejembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.