Elképesztően megható képsorokat sikerült lencsevégre kapnia Delia D. Blackburnnek, aki esküvőkön szokott fotózni. Egy apa ugyanis a létező legönzetlenebb gesztust tette lánya esküvőjén – írta a Chronicleonline.

Brittany Peck szülei elváltak, a lányt így 11 éves kora óta édesanyja új választottja is nevelte. Ezért ő elég rosszul érezte magát, hogy csak vér szerinti édesapja fogja az oltár elé vezetni. Ám mikor ezt elmondta neki, Todd Bachmann már arra készült, hogy megosztja a pillanatot a mostohaapával, Todd Cendroskyval.

Miután a vér szerinti apa titokban tartotta a tervét, az egész násznépnek leesett az álla, mikor az esküvőn Bachmann lányával az oltár felé egyszer csak megállt, odament Cendroskyhoz és kézen fogta őt, hogy az oda vezető úton közösen kísérjék a vőlegényhez Brittanyt.

Mindenki megdöbbent, csendben ült és sírt. Senkinek sem maradt száraz a szeme az esküvőn. Még én is sírtam

- mesélt a fotós a pillanatról.

Bachmann azzal magyarázta cselekedetét: a mostohaapa is legalább annyira a része volt lánya életének, mint ő.

Cendrosky pedig így nyilatkozott:

Mindig is az oltár elé akartam vezetni a gyermekem és mikor összeházasodtam az én gyönyörű feleségemmel, három lánnyal lettem megajándékozva. Nekem nem mostohalányaim vannak, hanem lányaim és mikor Todd megragadta a kezemet... ez volt a legszebb nap az életemben és nem cserélném el semmiért a világon. Egy család lettünk,  a gyerekeknek kell lennie az első helyen.

Hogy a történet mennyire megindította az internetet, azt jól jelzi, hogy a fotós posztja eddig több mint 1 millió 270 ezer lájkot kapott.

https://www.facebook.com/Delia-D-Blackburn-Photography
https://www.facebook.com/Delia-D-Blackburn-Photography
https://www.facebook.com/Delia-D-Blackburn-Photography

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa-
Bőgök én is... engem elhagyott az apám kisgyerek koromban...
Feri04
Akár,hogy szép gesztus volt az apától,leggaláb meg múttata az igazi énjét.
Desischado
@Szeparepa-: Hozott isten a klubban. De ez akkor is nagyon szép gesztus, jelzi, milyen emberek az apák! Lehet szívvel is látni és érezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.